Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Rainbow Clean - Професионално почистване

sharpshooter_

Recommended Posts

Здравейте колеги,

пускам темата като един доволен клиент. До момента услугите, които съм ползвал са пране на диван и пране на салона на Октавията, за което е и темата всъщност :) За съжаление не съобразих да наснимам добре преди и след прането, но и двете налични снимки снятам са достатъчно показателни ;)

Преди:

post-11404-0-39720100-1411717247_thumb.jpg

След:

post-11404-0-40555200-1411717255_thumb.jpg

На мен ми струваше 45лв (седалки, мокет на пода, кори на вратите, стелки), като в зависимост от големината на автомобила и степента на замърсяване цената може да варира, заради което може би е най-добре един телефонен разговор със запитване, за тези които имат интерес. Фирмата предлага и пране на адрес, стига да им се осигури ток и вода (не е задължително течаща), работят с ентусиазъм и не на последно място, машините с които разполагат са на необходимото ниво :)

Това е сайтът им - http://www.pochistvam.org/home

Надявам се темата да е полезна за колеги, които имат нужда от този тип услуги :PDT_Armataz_07:

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,колега!Демонтират ли седалките при прането?...и колко бяха мокри при получаването на колата?Някакви грешки след това с еърбеците?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрaвей колегa, не демонтирaт седaлки или друго, мaшинaтa им явно е достaтъчно мощнa, зaщото седaлките сa леко влaжни при получaвaнето и буквaлно зa чaсове изсъхнa. Aко трябвa дa съм мaксимaлно точен - единия ден в 14ч я почнaхa, предполaгaм зa 2-3 чaсa някъде сa я опрaвили, взех си я към 18-19ч и с едно нaйлонче под Д-то към вкъщи :D До към 24ч имaх възможност дa я държa с отворени прозорци, след което от тогaвa до сутринтa зaключенa и зaтворенa (че нямaм гaрaж). Нa другия ден си открехнaх пaк прозорците пред офисa и до обяд беше сухa, кaто aко си беше седялa тaкa вечертa (в гaрaж) предполaгaм още сутринтa щях дa я зaвaря сухa ;)

Поздрaви!

Редактирано от sharpshooter_
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря!Моите ги прах скоро повърхностно и ще изкарат до пролетта,когато ще я окъпя основно...,че с деца на море е ... страшно  :D

Ще се възползвам от препоръката!Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.