Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Проблем с ел. табло- Фаворит?!

plovdiv123

Recommended Posts

Днес по време на движение, ми замириса на изгорял бакелит в купето и се разнесе дим от таблото с бушоните. Отворих го и видях, че има изгоряло петно на едно място на клемореда на бушоните. 4 бушона от дясно, също бяха стопени, едвам ги изкарах- на единия крачетата дори останаха вътре. Преди време имах проблем с едно разхлабено гнездо за късите светлини, непрекъснато прекъсваха, тъй като бушона играеше. Един майстор го презапои и каза, че имало някъде скъсан мост, който оправил. Известно време кара без проблеми, до днес, когато стана тоя сакатлък. Възможно ли е да е паднала вода или пък ремонта е бил калпав? Моля за мнения и съвети! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблемът може да дойде от много неща - кофти спойка на цокъл (куплунг на някой от сноповете) , на бушон , кофти бушон (има едни китайци дето АЕЦ-а да им вържеш не горят) , хлабава връзка на самото гнездо .

Аз лично залагам на хлабава клема на гнездото на бушона , който е грял или лоша спойка , ама без сваляне на бушонното табло няма да се мине.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казаха ми, че имало влага по таблото, майсторчето извади външни бушони, понеже две гнезда вече бяха стопени. Интересно ми е от къде би могло да проникне вода до таблото? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От стойката на акумулатора ... ако загнило от долу и започва да капе ... дръпни шумоизолацията и ще видиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Водата наистина е дъждовна! Ще проверя какво е дереджето под акумулатора. Може ли да се сложи нещо водоизолиращо или да се закърпи направо? Благодаря за насоките!                       

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.