Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Премахване на стикер от стъкло с фолио

DIGIGI

Recommended Posts

Здравейте колеги!

Рових се из форумите, но така и не видях къде да открия точно това което ми трябва.

Проблемът е как да махна стикер от задното стъкло без да нараня фолиото, което е отдолу на стъклото?

Стикерът е дебел(почти 1мм), голям(~ф10) и залепен доста добре.

Благодаря предварително на отзовалите се! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...някакви идеи поне колеги... :unsure: , че трябва да го махна до утре вечер и ще експерементирам иначе... ^_^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Топлина, но пак няма гаранция, че ще се отлепи без поражения за фолиото. Използвай пистолет за горещ въздух или сешоар.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега. Можеш да попиташ в някоя автомивка дали не могат да ти помогнат. Сещам се, че преди време ми махнаха стикер много професионално, с някаква химия, като запазиха целостта му. Все пак не беше залепен за фолио, но си струва да опиташ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря все пак колеги, аз единствено за сешоар се сещам, което ще бъде с по малко нагряване от пистолета с горещ въздух. Надявах се да има някакъв скрит чалъм за по лесно отлепяне и запазване на фолиото, но явно пак с горещ въздух и много внимателно дърпане ще бъде... 

До утре ще пробвам и ще пиша.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отлепих го, сравнително лесно и без поражения за фолиото. Използвах сешоар и пластмасова шпакла за да го повдигна в началото и да го издърпвам внимателно по нататък. Стикерът беше дебел, найлонов и зраво залепен. Фолиото не мръдна въобще, но и аз го правих бавно и внимателно.

П.С.

Фолиото беше 3М и бях го слагал в БГ при MIRO-FOLIO

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.