Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Търся сервиз за газови уредби

johnnie213

Recommended Posts

Моля да ми препоръчате добър сервиз за газови уредби в София. Проблемът ми е следния: взех си VW Vento след доста обстоен ремонт на купето (смяна на прагове, дъна, изкърпване, цялостно пребоядисване и т.н.) при което майстора е демонтирал бутилката на газовата уредба, тъй като му е трябвал достъп до разни места за изкърпване и после я е монтирал обратно. Освен това колата не е работила на газ повече от 1 година и сега ме е страх да я превключа да работи на газ (предполагам, че може да е заминал изпарителя). Когато последно работеше на газ имах проблеми с оборотите - или след известно каране започваше да държи високи обороти на празен ход над 2000 или пък бяха много ниски. При изгасяне и запалване отново се оправяше. Успях да си я прибера на собствен ход на бензин (работи си много добре). Иска ми се да отида при разбиращи хора, които да сменят всичко каквото трябва, да си направят необходимите проби, тестове и настройки и да съм сигурен, че колата е годна да работи на газ. Мисля отново да я подложа на ежедневна експлоатация и да се заема с освежаване на шкодичката ми, която в момента върши работата и на двете. :)

Инсталираната уредба е Lovato. Двигателят е моно-инжекцион 1.8 90 к.с.

Търсих из форума, но не можах да открия една тема в която се споменаваше добър сервиз някъде в Княжево, ако не се лъжа.

Редактирано от johnnie213
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си търсил достатъчно ... ако си в района Красна поляна , Овча купел , Красно село ей ТЕЗ ще ти свършат работа .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, не помня името на сервиза, но мога да ти дам тел. - 0888 24 08 92, уви, записъл съм го просто "газ"... :blush: Сервиза на пръв поглед е малко мърляв, но пичовете са мнооогоо в час, работят бързо, не са скъпчии и свободно раздават полезни съвети безплатно. Винаги ще ти препоръчат алтернатива, вместо по-скъпото решение. До сервиза се стига по следния начин: от кръстовището на бул."Цар Борис 3-ти" и "Горнобански път" /околовръстното/, тръгваш посока Горна баня, Овча купел и т.н., и на кръстовището с ул."Любляна" завиваш наляво, по самата ул."Любляна". Общо взето, като свършат паветата, имаш 30-40 метра по асвалт, и от дясната страна /срещу бившия сервиз "Лада"/, ще видиш ламаринено "капанче" за бързо хранене и до него е сервиза - големи табели "Авто газ сервиз" и т.н., иначе самия сервиз не е голям, даже изглежда леко мърляво /по-скоро е гараж в двор на къща/. Единствения проблем е, че пичовете са доста заети и почти винаги се налага даси запишеш час - на тел. посочен по-горе, примерно. За сметка на това са отзивчиви и работливи. Зет ми, им е клиент от години, и винаги е бил доволен, а аз самият бях при тях преди година и нещо /закарах колата на зетя/, съм с много добри впечатления. Та, това е, дано съм бил полезен.

Редактирано от Боре
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ул. Нишава в Стрелбище, срещу цветарския магазин, преди пресечката с Кестенова гора - Роби газ

Този ми е съвсем близо. Потърсих информация и видях, че човека е фен на АлфаРомео и има тема в клуб Алфа. В темата пише, че ремонтира и поставя Lovato. Има добри отзиви. Мисля да отида и да говоря първо с него.

Благодаря на всички за информацията. Като свърша работа ще пиша къде и какво е станало. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 години по-късно...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.