Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Анкета относно лоялността към марката

Marina_

Recommended Posts

Здравейте на всички. Пиша ви с огромната молба да попълните анкетата ми, която можете да откриете в линка по-долу. С две думи, аз съм студентка 4-та година и тази анкета е част от моята дипломна работа. Главната цел е свързана с установяване на това дали съществува лоялността и какви са мотивите на клиента да бъде лоялен или не. Ще съм изключително благодарна, ако отделите 10-на минути да я попълните (обещавам, че няма да отнеме повече). 

Благодаря много предварително за отделеното време, наистина го оценявам.

http://goo.gl/forms/i6zizvj1u2

Все пак се надявам да не бъде скучна или досадна за вас. 

Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прегледах анкетата и мислех да я попълня, но информацията ще е подвеждаща. Имам предвид това, че повечето от отговорите ще се отнасят към VAG (Volkswagen AG Group - Skoda e част от групата) тъй като притежавам и VW и Skoda и ако трябва да купувам следваща кола ще е пак някоя марка от групата (най-вероятно пак VW или Skoda зависи), но не знам коя. :tongue_1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

......... ако отделите 10-на минути да я попълните (обещавам, че няма да отнеме повече). 

........

Даже са по-малко от 10 ;)

Успех !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един отговор и от мен.
Интересно би било да съобщиш след това резултата от проучването.

Шкода форевър :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Попълних.Въпросите бяха доста двусмислени.По-точна представа анкетьорът би получил с провеждане на интервю,защото там човек би обяснил подробно мотивите си за закупуване на дадена марка кола.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Попълних я и аз. Дали съществува лоялност към марката е излишен въпрос. Да, съществува. Много интересно наистина е обаче това, как по точно се формира и на какво се дължи =)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.