Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Kufatec E-MFA

superba

Recommended Posts

efa13.jpg

не намерих писано по темата :) готина екстра за всички с MFD, освен това показва и наличното гориво в литри, както и волтажа на аку-то. Данните са абсолютно реални и по-точни от стрелките. Всичко е plug&play, модул с преходник през буксата на радиото. Цена ~ 150 euro.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.kufatec.com/shop/en/e-mfa-additional-gauges/e-mfa-dis-add-on-display-boost-oil-battery

само това намирам, попринцип са немци, ама английския по се чете :)

в ебау също има обяви, втора ръка в щатите вървят по 100$

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да предупредя- преди да монтирате каквото и да било от тях, два пъти проверете всичко ли е наред- купих сгрешена инсталация за подгрев на седалките от тях, отказаха да си признаят грешката докато не им пратих нагледни снимки със сравнение между фабричната и тяхната инсталация. Съгласиха се, но нито ме компенсираха, нито дори се извиниха и по- гадното е, че продължават да продават грешната инсталация на сайта си.

Загубиха ме като клиент.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такива приставки се продават от няколко различни фирми, а има и собственоръчно направени. Цената на всички, които съм виждал е горе-долу такава.

Редактирано от niki
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.