Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Относно функциите coming home и leaving home

Metodiew

Recommended Posts

Здравейте, преди няколко дни благодарение на колегата vvarbanov активирахме въпросните две функции. Остава въпроса обаче как работят. При отключване и заключване фаровете не светят. Бутона за светлините ми е с три позиции (нулева, габарити и къси). Забелязах, че когато изгася двигателя на позиция от бутона на къси светлини всичко загасва, докато преди колата оставаше на габарити. Някой може ли да ме светне ? :)  

Предварително се извинявам ако вече има такава тема, но аз не успях да я намеря. Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На О1 бяха караш на фарове, когато изгасиш двигателя премигваш с дългите и се включват. На още две-три коли бяха по същия начин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега има няколко цъкчета за comming going home функцията. трябва да си поиграеш, за да намериш правилното. Иначе при мен, също О2, функцията работи само като оставя ключа на фаровете в крайно дясно положение и трябваше да си поиграя докато намеря правилното цъкче (бит).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като прочетох и ръководството за експлоатация ми стана ясно, че бутона трябва да е оставен на къси светлини (крайно дясно положение), както и предположих днес сутринта като видях че колата не остана на габарити. От VAG - COM - ги активирахме чрез поставяне на отметки и на двете функции, но вероятно се активират и от други места, до колкото разбирам... Пробвах и с присветването с дългите светлини, но пак беше без резултат.

Редактирано от Metodiew
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Активират се от Central electronic. Пробвай да ги активираш всяко по отделно, като след всяка проба отключвай и заключвай колата и остави ключа на фаровете в крайно дясно положение. Първо обаче махни всички отметки за двете функции и после почни да ги активираш поотделно като пробваш и да ги комбинираш. При мен с малко играчка се получи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.