Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Препоръка за кола автоматик

yeti123

Recommended Posts

А и ми е интересно ако бях казал че колата ще се ползва от мен, дали щеше да има толкова "Радини" вълнения

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тогава с този нисък бюджет се приготви за предстоящи проблеми и ремонти.

Като овтомонтьор с 20 год.стаж ти го казвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е какви са ремонтите по кутията и колко струват на едно хюндайче като предложеното по-горе? Защо тежкотоварните автомобили, които въртят по 200 000км на година са все повече автоматици и в момента по пътищата вървят 10 годишни такива?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вероятността да правиш СКЪП ремонт намалява, колкото по-малко електроника има в нея. Това с 3 пъти смяна на ръчна кутия е 1:1000000 може би, ако не е от задкормолното устройство проблема :) Съмнява ме да е заводски дефект както при 1,6мпи?

Автора на темата - Говори с някой мяйстор, който се занимава само с автоматици и който ще търсиш при евентуални проблеми. Напиши какво ти е казал. Не мога да кажа точна сума, но според мен най-тънко минаваш ако се наложи ремонт при посочените от мен автоматици.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.