Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Организация за обща покупка?

yanko78

Recommended Posts

От доста време заглеждам тия хромирани капачета за ключ и викам чакай да ви питам дали не искате да се обиденим за една обща доставка. А ако някой ги е срещал тук да каже, че аз проверих в всички ВАГ представителства и нямат такива.

b79188cs-480.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мен ме кефят тези капачета, Янко, но не знам откъде другаде (освен от нета) могат да се поръчат... А според мен не си струва ако ще е само за тях да се прави поръчка-изчакай малко, защото с един друг колега може скоро да поръчваме други неща от супершкода и може там да добавим капачетата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Superskoda са 20€. Засега най-евтини са тук:

http://www.oemvag.es/en/182-skoda-octavia-5e-2013?p=3

Доставката е около 10€. Така че си струва при повече бройки. Но от този сайт не съм поръчвал и не знам дали всичко е коректно.

Редактирано от Илко Такев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На печелившите честито!!! Отговорът на Порше София Изток  :)  :)  :)  и да не забравите да почерите   :cheers:

Здравейте! 
Да, предлагаме тази част с номер 5g0837599a на цена 21,76 лв с поръчка за 3 дни,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:doubleup:

Не се бях сетил да проверя при търговците на VW.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:doubleup:

Не се бях сетил да проверя при търговците на VW.

Аз бях писал на всички и на VW и на Сеат и на шкода и на Ауди и то преди бая време ама днес чак ми отговориха  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

И аз тунинговах ключа като теб ;).

Хехе радвам се такива дребни неща мен много ме кефят  :dance:  За отминалите празници си бях в Пловдив, но не ми остана време да се видим, ама по на татък като си идвам ще звънна да пием по кафенце.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Елементарно, но трябва да имаш под ръка torx Т6.

post-10951-0-15149200-1426231970_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.