Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Покана към Шкода форума за участие на VW клуб фест 2015

brabus

Recommended Posts

Аз гласувам по реда на постъпване на предложенията:

1. Ф2 на Данчо

2. О2 на Краси

3. О3 на Сами

Разбира се, че искам да видя и ретро-моделите и мартеничката от Шумен

но за съжаление предложението е за 3-ма участника. :sorry:

Догодина се надявам да видим и новите Фабия и Сюпърб.

:hello:

Редактирано от legaltk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 80
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• bega4kata

11

• legaltk

8

• roodnb

8

• masterOne

5

Най-много писали в темата

Аз не виждам за какво да гласуваме, като желаещите са трима! Ако няма други желаещи, тогава е ясно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Колеги , ясно е вече кои коли ще представят Клуба на феста , затова нека собствениците или представител на vwclub да напишат тук , дали всичко е ОК окончателно за участието . :)

1. Данчо ( roodnb ) -     Skoda Fabia 2  1.8 T ...

2. Краси ( Favorit ) -      Skoda Octavia 2 vRS ...

3. Сами ( bega4kata ) -  Skoda Octavia 3 vRS ...

:flag_skoda:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По готова бегачката ми не може и да бъде.
Мисля,че ще представи клуба достойно.
Защото мероприятието е уникално добро със също толкова добри фаувета и др.вагове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По готова бегачката ми не може и да бъде.

Мисля,че ще представи клуба достойно.

Защото мероприятието е уникално добро със също толкова добри фаувета и др.вагове.

Остана само всички от Шкода слуб бг да ви пожелаем успех и да се върнете с най-големите награди :champion:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм почти готов. :) остават ми дребни нещица да доизчистя. Няма как Фабиата да бъде толкова изрядна както бегачката , но пък мисля,че има какво да покаже :) До другия уикенд

Редактирано от roodnb
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво ще е пак както миналата година,мисля Младен,осигури маси и столове за гости които ще посетят събитието и ще се позастоят.Наш е ангажимента да купим някои неща за да се почерпят тези които ще дойдат,но няма как да помъкна маси и няколко столчета.

Може и малко рекламни материали на клуба да се поставят.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

пиша тук, адресирано до поканените за участие.

Знам, че някои от вас пътуват отдалече, но молбата ми е най-късно в 14.00 ч. на 27.03.2015 г. да се постараете да сте пред ИЕЦ.

Тъй като след пристигането ви предстои миене на колата, подредбата ѝ в залата, последващи доизпипвания на визията за нас, като организатори е по-спокойно ако колите не идват в последния момент.

Оставям си телефона за връзка с мен ако ви възникнат въпроси 08894434 осем едно - Иво.

Пожелавам лек и безавариен път и ще се видим на феста :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз си мислех за маси и столове но ще ми е сложно да ги помъкна, почерпката е ясна, аз без това съм му задължен на Младен който по миналата година не ме остави и два дена ме разхожда из София :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки, че имам доста работа, ще се постарая да съм с вас през по-голямата част от времето, трябва да се грижиме за гостите си :) Ако има нещо друго, което трябва да се направи или да ви се помогне, пишете. 

поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да благодаря на Младен,за готовността за помощ и съдействие.

Чухме се по телефона и ми обясни,че ще дойде да ми помогне за подготовката на колата,ще е максимално време с мен,няма да ми е скучно със сигурност в компанията му,както и в компанията на другите приятели от клуба.

Младен миналата година направи много за приятелите си и за ШКОДА КЛУБ БЪЛГАРИЯ на Феста.Брат му Ицо също беше голяма подкрепа.

Маджо е голям приятел и човек,доказва го за не знам кой път.Заради такива приятели като него и заради клуба,ще бия път и ще отделя с удоволствие от времето си за да прекарам няколко дни с приятели.Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм в близост. Ако излезне нещо извънредно не се притеснявайте да звънкате!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз събота най-вероятно няма да се класирам, но в неделя ще гледам повече време да прекарам на феста. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мога да взема 4 стола. Масичка за нещастие нямам. Ще взема и почерпка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам сглобяема пластмасова маса 60х60, мога да я донеса в петък след обед и да я взема в неделя след края на феста. Само кажете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И в този ред на мисли, предлагам в събота вечер да направим една кръчма и да полеем феста :D

Ей тая приказка чаках , забави се нещо :P , тъкмо щях да казвам на девойката да мята две баници и една шкембе чорба , а от теб ... мъфините за събота ... :P

Аз съм За!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако може този път да си поръчаме "дринк енд драйф" :fiu:

Вече е уредено ...  :tooth:  (Б.Б.)  ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.