Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Покана към Шкода форума за участие на VW клуб фест 2015

brabus

Recommended Posts

За нещастие събота вечерта аз съм пас, защото ще празнувамe 2 години моето барче , НО обещавам,че ще полея :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 80
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• bega4kata

11

• legaltk

8

• roodnb

8

• masterOne

5

Най-много писали в темата

За нещастие събота вечерта аз съм пас, защото ще празнувамe 2 години моето барче , НО обещавам,че ще полея :D

Забрави да ни поканиш? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен има два стола и масичка от Beer Drinking Team-а :) Като се организирате в ИЕЦ-а звъннете да ги докарам. Или се обадете като отивате, така и така ще сте до мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пуснах три снимки от днес, деня преди откриването на феста. Определено и тази година организатора се е справил добре и има какво да се види. Искам още веднъж да благодаря от името на клуба за поканата, както и на Данчо, Сами и Краси за представянето ни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тази година на феста ще има какво да се види ...  :banger_1:

Както се спомена и по-горе , нека и тази година да полеем представянето ни на феста и да се видим със Сами и Краси , (Данчо за съжаление ще е на друг ангажимент) т.е. ... Кръчмаааааа  :sorry:

Мястото е познато от миналата година - ресторант "Боримечката" , Студентски град до бл.24 . Има резервация за Събота 28.03. -  19,30-20,00ч на ет. 2.

Благодарности на Маджо (MasterOne) !

:cheers:   :flag_skoda:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Представителите на клуба бяха на високо ниво. Запознах се със Самуил, доволен съм от посещението. Браво на нашите представители!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях днес на феста, наистина са на ниво нашите момчета! Благодаря и на тримата, че се съгласиха да участват и ни представиха достойно! :)  :hi:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста доволно :)

И трите коли бяха на високо ниво. Аз също се запознах лично със Самуил, а не само да си пишем във форума :)

Общо взето останах много доволен от видяното и контактите :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да кажа,че това събитие е уникално.

Благодаря на всички,които го организират,на всички маниаци участници-имаше страшни автомобили.Всички впечатляваха с едно или друго.Всеки един беше по своему красив.Всеки имаше нещо индивидуализиращо го.А това е най якото.Дори и тези които бяха нарочно със запазен на 100%  оригинален вид,бяха супер атрактивни и интересни именно с това.Защото тунинговани 3-ки бол,но стокови перфектни няма.

Евала още веднъж на организаторите.

Благодаря на всички които ми правиха компания голяма:Младен,Марто мрт,Гогата,Гената и т.н. не мога да ги изброя всички и тези които дори и за кратко успяха и минаха да се видим. Беше ми много приятно да си поговоря с всеки,въпреки,че бях доста зает да пазя колата.Не знам защо,но много искаха да влизат в нея.

Много хубава вечеря си спретнахме в Бори Мечката,на всички ни им бе много приятно.Много добри приятели.

Мойта кола е много висока и не е за това изложение.Засрамен съм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига си скромничил - виждам по снимките на Марто, че си бил и на подиума :) Кажи какво е спечелил Шкода Клуба? Трябва да сме ти благодарни за всичкия път дето си бил.

Колата е идеална, колко ниска искаш да е? Возиш две деца и жена по Български пътища все пак :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Раздаваха ни грамоти за участие. Иначе Сами , не си прав! Я погледни онзи Крос Голф. Той е бая по-висок от стрелата :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беше ми много приятно да си поговоря с всеки,въпреки,че бях доста зает да пазя колата.Не знам защо,но много искаха да влизат в нея.

Лоша шега изиграха новите ВАГ-ове, които бяха отворени и хората влизаха свободно в тях. А и кой не би искал да влезне в такъв красив и нов автомобил като твоя... :plate_skoda:   :tongue_1:

Феста беше наистина интересен, а аз се радвам че се запознахме  :hi:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е зле да благодарим и на ФВ-клуб в техния форум за поканата и за чудесното събитие. :doubleup:

Поклон на нашите трима участници за достойното представяне, за отделеното лично време и не на последно място за разходите, които са направили за да участват и да представят Клуба.

:champion:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговарях на въпроси свързани с Шкода.

Спечелих,гориво,тениска и др.

Бат Сами , и теб почна те тресе склерозата ... отговори на въпрос за Пасат (ама явно те срам да си кажеш) :tongue_1:

Инак наистина наще гарджета се радваха на голямо внимание (особено стрелата) .

Поздрави за доброто представяне и отново едно голямо БЛАГОДАРЯ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сами, да си свалиш колата ниско : )))

Всички това му казваме. Да видим кога ще го направи ;) И да изхвърли леко колелата навън, ама затова той не дава да се отваря дума.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еххх,какви сте :)  Заради този фест,сега...

Проблема е че ако я сваля гумите ще влезнат още навътре. Преди сваляне трябва да се намери решение на това.

И като ще се дават пари за джанти,то поние да се дадат за нещо от което ще има поне някаква малка полза като перформанс/представяне/ на пътното поведение и ускорение. Не ми се иска да избухам едни 19-ки 18 килограмови само джантите и като се кача да карам да усетя ,че ми е поумряла колата. И за това изборът ми е силно ограничен до нещо качествено и леко. Т.е. Ултралегера. Банални са но са най добрите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А според мен тая кола си е на точната височина. Всъщност на много малко автомобили им отива да са ниско долу. Като цяло почнат ли да се крият гумите в джантите, колата почва да изглежда като бременна хлебарка, все едно няма сила да се държи изправена и се влачи по корем. Отрицателния пример го видяхме и на изложението, ще ме извинявате, ама онова Сироко с хлътналите в калниците джанти изглеждаше направо гротески грозно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.