Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Извинявам се ако има предишна тема но питането ми е:

Втората смяна на ангренаж на колко км. след първата е? /1,9 ТДИ

Питането се дължи на факта че чувам различни мнения, от сорта максимум 50 хил. или както производителя е казал в книжката 90-120 хил. Също така водната помпа се сменяла през една смяна на ангренаж и т.н. За да няма спекулация или излишен спам става дума за оригинални части.

Публикувано

Колега, на 50х да сменяш ремък и ролки е раничко,но между 80 и 100 е вече резонно,колкото до водната помпа бих написал на всяка смяна ,за да ти е мирна главата.(всичко това зависи и от годините за които минаваш въпросния пробег)Това разбира се е лично мнение.

Публикувано

На 80 000 смених и беше много зле.... с пръсти можех да отчупвам парченца от него. Все си мисля, че при първото обслужване, когато я купих майстора изобщо не го е сменял. :) 

Публикувано

възможно е и да не го е сменил. аз смених оригиналния комплект на 130 хиляди. пистовия ремък имаше видими напуквания, но по ангренажния нямаше никакви. имаше леко просвирване на ниски обороти от ролката, но се появи още когато колата беше на 50-60 хиляди и от ЕТ ми казаха да не се протеснявам - прави са се оказали :banger_2:

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.