Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Осветление багажник

kibrita

Recommended Posts

Колеги четох темите които ги има тук и не намерих решение.

Проблема ми е, че като отворя багажника не светват лампите в багажника. Изобщо не отива ток до тях.

Четох тук че ако не светят проблема е в бравата: отворих бравата на вратата  всичко е наред ток отива до там, отворих и на самия багажник пластмасите и там отива ток.

Кабелчетата които отиват на крушките са бяло с червено и синио с бяло но такъв цвят кабели няма нито на вратата нито на др. място. А като е отворен багажника ми изписва на дисплея че е отворен.

Бушоните гледах всички са наред.

Къде да потърся проблема или каде е да намеря каде влизат тия кабели и после кои кабел отива кам вратата или др място?

(пиша др. място щото не знам как се казва това е на самия багажник на бронята точно)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бравата може да е наред, но микроключето в нея най-вероятно не е. Така че насочи се отново към бравата и механизма й.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още днес ако не вали след работа ще пробвам и аз.

Впрочем може да направя и същото на задната чистачка че мотора работи ама неиска да трагне явно е в платката нещо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Пробвах тоса със спеят WD-40  и нищо не стана явно проблема е другаде и трябва еладжия да го намери :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, Колеги! :hello:

Ще използвам темата, за да питам има ли реле за време или друго нещо, което да спира осветлението в багажника, след определен период? :eusa_think: При мен премигва на около 30 сек., но не изгасва. :nea: Колата е от Подписа.

Виждал съм при Ауди 80, че след около 5 мин изгасва само, въпреки все още отвореният багажник.

Благодаря, предварително!

Редактирано от Y K
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гасне, да. Точно време не знам, но вероятно са 5 минути. Когато слагах диодните ленти в багажника, светлините спираха след около 5 минути, да. Нещо такова е. Иначе не премигва изобщо.

Поздрави

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.