Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Радар детектор-споделете впечатления и мнения

gpandreev

Recommended Posts

Здравейте,

От една седмица съм собственик на Супърб Дизел 170к.с. и вече леко съм притеснен-добре ли ще изглеждам на снимките от камерите.

С този автомобил е много трудно да шофираш с 90км.на прав участък.

Моля за мнения и препоръки,дори и начин и място за монтаж на радар детектор.Виждал съм такъв монтиран над огледалото -захранван от плафона./ще ми се отрази ли на гаранцията/.

Някой има ли лични впечатления от следния модел  http://snooper3zero.mgc.bg/

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам Beltronics 940i хваща всички полицейски радари, проблема е че вече все повече навлизат тези с лазарно засичане, детектва лазара естествено, но нямаш време за реакция, засича ти скоровстта за секунда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъвто и да вземеш все тая. Обикновенните радари с които засичат в България са на Х вълни и всеки радар ги хваща дори най обикновенния. Друг е въпроса, че вече на много засичания "стрелят" и докато писне си в кюпа. Също така стационарните камери нищо не ги лови освен ако си с радар в който има GPS, в него предварително се задават координатите и те предупреждава преди да ги приблежиш. Аз ако избирах, бих избрал такъв на който да могат да се изключват К и Ка честотите, това са на автоматични врати и т.н. Тях ги лови винаги и от далече. Това е което знам, надявам се да съм бил полезен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.