Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Купувам джанти за БМВ

Боре

Recommended Posts

Здравейте колеги, пускам темата в нашия форум, тъй като намирането на джанти за автомобила на моята сестра, се оказа почти невъзможна задача. Проблема е, че джантите за нейния автомобил са изключително редки и трудно намираеми. :BangHead: Надявам се на "помощ от приятел".

Параметрите са:

8J х 18,

EТ 43,

Централен отвор - 72.6,

Междуболтово разстояние - 5 х 120.

Търсят се "втора ръка" джанти в добро състояние, или нови на прилична цена.

Благодарен съм на всякаква информация и/или препратки към сайтове и т.н.

П.С.Разбира се, стоманени не вършат работа...

Автомобила е BMW Е60, 530 D Xdrive

Редактирано от PRR
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заради xdrive-а джантите са с доста по-голямо ЕТ и не стават от всяка петица.

Ето няколко обяви (не знам дали централният отвор от другите серии е същият). Не е проблем да се кара с различен размер гуми отпред и отзад ако диаметърът на гумите е еднакъв.

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=132&t=389165

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=132&t=387278

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам такива,ако има интерес ще се разберем и за цена

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=&act=4&adv=w1426166900085492

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, именно заради смотания Xdrive е проблема... Колега Winrg, на първата обява, джантите са с ЕТ47 и ЕТ50, а на втората обява са с ЕТ34...

Аз търся с ЕТ43, при допустим, но Непрепоръчителен толеранс ЕТ42-ЕТ45, според "Ауто Бавария" /"Камор Ауто"/ и според "Дару Кар"...

Колега Андро, вашето предложение се обсъжда, дано джантите са с ЕТ43 - на снимките не се вижда.

Благодаря ви за предложенията, търсенето продължава.

Редактирано от Боре
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, именно заради смотания Xdrive е проблема... Колега Winrg, на първата обява, джантите са с ЕТ47 и ЕТ50, а на втората обява са с ЕТ34...

Аз търся с ЕТ43, при допустим, но Непрепоръчителен толеранс ЕТ42-ЕТ45, според "Ауто Бавария" /"Камор Ауто"/ и според "Дару Кар"...

Колега Андро, вашето предложение се обсъжда, дано джантите са с ЕТ43 - на снииките не се вижда.

Благодаря ви за предложенията, търсенето продължава.

ЕТ е 40 ,ама снимката е обърната.не помня дали съм споменал ,но има и 20

Гайки и накрайник с който се завиват.

Редактирано от Andro73
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жалко, бяха алтернатива, но с това ЕТ...

Още веднъж благодаря, ще търсим и дано намерим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пуснал ли си обява и в БМВ форума? Все си мисля, че там шансовете за намиране са по-добри.

Ако нямаш регистрация, мога аз да пусна обявата. Само дай телефон за контакт :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, има пусната обява от зет ми, още преди месеци, отделно той самият а донякъде и сестра ми, буквално "живеят" в БМВ форума, "Продавалник", Базар.бг, Мобиле и Карс...

Има общо няколко обяви за уж чисто нови оригинални, но са ментета, при това лоши, както и няколко втора злоупотреба, но и те не стават.

Последния хит от вчера: Здрави ли са джантите и в какво състояние са ?!? - Ааа, супер са, само че едната има една заварка, а другата има шест, ама са като нови...

Направо онемяхме!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уви, нищо различно от ЕТ 43 не става, а за чужбинско, малко ме е шубе да пазарувам за такива суми от Ebay, да не говорим, че с доставката ще дойдат на цена - не ми се мисли...

Все пак и това е вариант, но не сме го обсъждали сериозно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боре, имам познат, който работи в Ebay. Ако харесаш нещо наистина много пиши ми да видим дали нещо може да се съдейства.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси Павка, "страх" ме е, какво ще получа за парите си, а не за самите пари - ПейПал е достатъчно надежден. Проблема е, че 90 % от обявите са за уж "оригинални" джанти, а всъщност са реплики, в почти всички случаи - с ниско качество, на знайни и незнайни фирми от нисък до среден клас, а и често снимките са примерни, а не реални. Да не говорим, каква разправия е връщането, при това за моя сметка, ако не ми харесат...

В Б-я има няколко оферти, но или прдавача се "дърпа" ако искаш преглед преди плащането /а винаги имат забележки/ или им търсят 2/3 от цената на чисто нови, или са реплики.

Искрено се надявах, някой от двамата колеги, които постоянно продават джанти във форума /в момента не се сещам за никовете/, да предложат нещо, защото офертите им са винаги за хубави джанти и на прилични цени, но явно нямат точно такива.

Както и да е, рано или късно ще се намерят.

До тогава, с благодарност приемам оферти и предложения !

П.С. Проклето ЕТ 43...:(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://bmwminiparts.eu

Редактирано от Bojanov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега Bojanov, благодаря за линка. Уви, въпреки включените филтри, търсените като параметри джанти, не се намериха. За сметка на това, излезнаха десетки модели със съвсем различно ЕТ, но съвсем безотговорно, пишеше че "стават за всички модели БМВ", освен Х5 и Х6, но включително отметнатия във филтрите, а това далеч не е така. Или просто филтрите им не работят коректно.

Още веднъж, благодаря за отделеното време и внимание към моя проблем.

Весели празници.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ,ако искаш ела вземи една джанта и я сложи на колата да пробваш (мисля че 3мм са много малък толеранс)и евентуално с гумите да се варира.

Поздрави и весели празници на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...
  • Izolini locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.