Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Очаквай неочакваното - 1.2 ТSI тест драйв

maxrpm

Recommended Posts

Здравейте. Днес деня ми пое в щастлива шкодова посока.

В петъка се разговорихме с приятел за коли, защото нашите искат да си вземат Ярис, и така стана дума за цените на Шкодите. Бях доста изморен от натоварения работен ден и в малкия свободен промеждутък решихме да ги обсъдим. Неусетно взех че се записах за един тест драйв на Рапид. Днес взе, че ми се обади приятел глас от ЕТ. Разбрахме се за Петък. С нетърпение  и усмивка очаквам да видя какво са сътворили чехите и обещавам да пиша отзиви от малкия звяр. Представям си , че е сива, но не съм питал.

Малка е вероятността да ви задмине малък сив Рапид на авариики в Петък, тъй като ще гледам да я пазя доколкото мога. Мисля да врътна от Тотлебен през ним , после през околовръса южната дъга и обратно, поне с 120 ката това е напълно изпълнимо за поставеното време. Ще видим каква ще е динамиката на 86 коня на това купе. Много си се кефя това ми е първи тест драйв евър и обещавам да има пресни отзиви! :)

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ама как ... накефи се яко :banger_2: Даже ти препоръчвам да си вземеш любимия диск с музика усилваш на макс слагаш колана и СИ ТИ :banger_2:

Редактирано от mishoo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е част от теста на Стиви на ВРС - нещо подобно ли да очакваме?? :)

"Аз да им стъпя - но ми стана кофти заради момчето.

Викам си - ще направя някой сакатлък, пък после на него ще му четат конско!

Те са застраховани де - ама все пак.

Проврях се няколко пъти между колите де, както аз си знам - с около 120, при ограничение 60. И със 140 при ограничение 80...... :mrgreen:

Мисля, че е достатъчно. Но все пак придобих някакви впечатления.

Ала после си казах - хайде сега, 23 пъти съм се обръщал и съм се трескал къде ли не..... Време е най-после да поумнея. 

Пък и с едно око - малко трудно се хващат милимундите и боите разстояние. smile049 

Но всички коли много ми харесаха - по различен начин, но все пак нали това са различни коли.

Единственото нещо, което не ми хареса в РС ките - че трапецовидните накладки на ауспусите са само върху бронята, а зад тях - се виждат и двоините тръби.

Но това много бързо бих го оправил! s_flag"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля да обръщам темата на виц.

Не отивам да се правя на фитипалди , за това си имам 2 собствени  шкодички, а и след като се возих при Младен ,смея да кажа че не  го и мога като хората, да не говорим с тестова кола!

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.