Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

IMAG3379_resize.jpg

Публикувано

Браво, добре се е получило ! Хубаво е от време на време да си няма човек друга работа ... :tongue_1:

Публикувано

Екстра е станало  :banger_2:  Сега, само един Шкода матор трябва да ти намерим  :flag_skoda:

Поздрави!

Публикувано

:moto: Супер е ! :doubleup:

Публикувано

ПИрфектнУ е станало. Маторя можеш вече спокойно да го "прекръстиш" на Шконда ;)

Публикувано

Директно мисля да ти открадната "работата"..., така де - идеята, и да я мултиплицирам на още два шлема. Само не разбрах това стикер ли е , или си я носил на бояджия ?!? :unsure:

Публикувано

Стикер. Имайки предвид, че тоя на колата се задържа вече 5та година, мисля, че и този ще изкара достатъчно :)

Публикувано

Мога да ви бутна по наклона ... слюда със сенник "Шкода клуб" :fiu:

Публикувано

Хубава работа! :)  :running:

Публикувано

Емииии, значи спешно се нуждая от два такива стикера!!! :)

Публикувано

И аз мога да тунинговам един брой. Жената е возя без каска :))))))))))

Публикувано

Браво Пепи, много яко седи тестовата бройка. Още един готин начин за популяризирането на клуба. Специално за всички мотористи. За София, на срещите пред НИМ всеки може да си купи стикер за каска. А за страната изпращането е с Еконт, както обикновено, след направа на заявка на лично съобщение до мен. ;)

Публикувано

Аз имам три каски за лепене... Ма едната е бяла и се чудя, дали пък няма начин да измислим някак като трибагреник да е надписа - в трите цвята ;)

Публикувано

На бялата каска мога да ти сложа автограф с маркер :)

Публикувано

А, не! Приемам автограф от устни с червило само!!! Ако си навит...да вземеш едно ярко да сложиш и идвам с бялата каска :-*

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.