Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Нямах си друга работа ...

Recommended Posts

Екстра е станало  :banger_2:  Сега, само един Шкода матор трябва да ти намерим  :flag_skoda:

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ПИрфектнУ е станало. Маторя можеш вече спокойно да го "прекръстиш" на Шконда ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Директно мисля да ти открадната "работата"..., така де - идеята, и да я мултиплицирам на още два шлема. Само не разбрах това стикер ли е , или си я носил на бояджия ?!? :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стикер. Имайки предвид, че тоя на колата се задържа вече 5та година, мисля, че и този ще изкара достатъчно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво Пепи, много яко седи тестовата бройка. Още един готин начин за популяризирането на клуба. Специално за всички мотористи. За София, на срещите пред НИМ всеки може да си купи стикер за каска. А за страната изпращането е с Еконт, както обикновено, след направа на заявка на лично съобщение до мен. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам три каски за лепене... Ма едната е бяла и се чудя, дали пък няма начин да измислим някак като трибагреник да е надписа - в трите цвята ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, не! Приемам автограф от устни с червило само!!! Ако си навит...да вземеш едно ярко да сложиш и идвам с бялата каска :-*

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.