Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Еуратек бетонира плажа на Корал

NightSpirit

Recommended Posts

Целият залив Корал е известен с това, че плажът му е дюни и по този начин е защитена територия. За инвеститорите от ИФ “Фаворит” и “Еуратек” (вносителят на Шкода е основен акционер) това явно няма никакво значение.

Едно от последните незастроени кътчета по българското Черноморие е залято с бетон в седмицата преди Великден. За това алармират от сдружението “Да запазим Корал”.

Къмпинг “Юг”, който се намира в северната част на залива Корал, е обект на мащабен проект за изграждането на вилно селище от 16 къщи с площ над 1200 кв. км. От сдружението съобщават, че инвеститорът е ИФ “Фаворит” и има издадено разрешително от община Царево.

OFFnews - http://m.offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_4/%D0%91%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%AE%D0%B3-%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BB-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8_489262.html#ad-image-0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хотела морско конче , до колкото знам е на собственика на еуратек. лятото на паркинга е като магазин шкода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То пък да беше само това.Какво се впечатлявате.Докато има кой да им ходи по псевдо хотелите,ще строят!

Аз ,затова рядко стъпвам на юг от Каварна,пък и Гърция е наблизо.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ники, не ги агитирай, Северното Черноморие е за ценители...:)

А, сериозно - това е, поредния пример, за тоталната абдикация на Държавата, от основни нейни функции, което пък, е повсеместно...

Явно и ние /като Държава/, ще трябва да си "научим урока", по трудния начин...

Друг е въпроса, дали след това, ще направим нещо в правилна посока, както направиха Гърция и Испания, преди години.

А дано, ама надали...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, поредната причина и следващата ми кола да е Шкода... от Италия. Както и поредната причина патриотично да давам парите си за почивка на гърци (примерно).

Днес гледам по новините, клиенти се бият за храна на златните. Оня ден премиера ме агитира да избера българското... Мисля да пропусна и следващия път.

Редактирано от Цецо75
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, не се чудете! Партията се грижи за своите чеда! Не кризата, не турското робство, а комунизма ни разказва играта!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

че кой още ходи на българското черноморие ?!

за членове на клуба и фенове на марката ще има ли отстъпки хахаха  :hi:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Министър Лиляна Павлова: Строежът на къмпинг Юг не е на морския плаж

:beach_2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.