Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Купувам оригинален тас за О2, тапа за задна броня за теглича, двоен бутон за ел. стъкла

bat'Veso

Recommended Posts

Купувам оригинален тас 15" за Октавия 2, тапа за задна броня за теглича и двоен бутон за ел. стъкла за шофьорската врата

Редактирано от bat'Veso
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тапа за задна броня за теглич или за куката за теглене? Имам една капачка за куката, ако ти трябва тя ми прати адрес на едно лично да ти я пратя по еконт, на мен не ми трябва :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тапа за задна броня за теглич или за куката за теглене? Имам една капачка за куката, ако ти трябва тя ми прати адрес на едно лично да ти я пратя по еконт, на мен не ми трябва :)

Точно една капачка е, която покрива мястото, където се завинтва куката, за нея иде реч. Може би не съм се изразил правилно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Izolini locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.