Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Нещо тая година никакви ни няма в тая тема. Тая седмица не ви ли се прави нещо на по-хладно, на регулярната среща ще е асфалт напечен на 40 градуса и приятен аромат на газове от околовръста...

Публикувано

Цецо, няма как да се организираме за толкова кратко. Но скоро трябва да направим.

Публикувано

То пък, много организация е нужна - барбекю, чувал въглища - има навсякъде, мръвки - има навсякъде /не като в Пловдив - в 21.00 ч., няма кьорав магазин/, бира - има навсякъде и 3-4 одеала...

Публикувано

Хахаахах Боре не така, ще обдим някои колеги. Беше си 23:30ч :) 

Публикувано (Редактирано)

Ама на връщане... Споко, аз само ги бъзикам :)

Ама, вярно трябва да си спретнем една скара - от мързел, ще изпуснем Лятото, и Зимата само ще въздишаме...

П.С. То, вярно че Пепи ни возеше като на погребение, ама чак толкова бавно !!! :)

Редактирано от Боре
Публикувано

А Боре не така :eusa_naughty: ! Добрата скара си иска подготовка. Да направим едни Бонсови следващата седмица тогава?

Публикувано

Аз съм ЗА - кажи скара/бира, и ставам и тръгвам... ;)

Барбекюто ми е на Морето, но мога да осигуря страхотни наденички и суджуци за скара - няколко вида, включително телешки, от приятел със собствена месарница, и много добри вешалици, плескавици и пилешки пържолки в було, свински и пилешки шишчета и разбира се кИфтета /нормални и пикантни/ и кИбапчИта.... ;)

Оффф, чЕкай да се забърша, чИ са пУдмокрих... :)

Публикувано

Нека само да е по-следващата седмица! За да се спази и графика за редовни срещи, а и другия уикенд не съм в София :D

По-следващата и по-по-следващата, съм на Морето - Съби, в ролята на "бебевоз", аз в ролята на "бебегледач"...

Но, после също съм на линия ;)

П.С. Скара/Бирата, какво общо има с графика за НИМ ?!? Тя си е отделен кеф...

Редактирано от Боре
Публикувано

А пък който няма Фръцбук и идея си няма аз какво ще домъкна на барбекюто. Направо ш' избия рибата!

Публикувано

Ако не ми мине котка път, съм на линия...особено след поста на Боре (че ми потекоха лигите) :D

Публикувано

Ице, ако докараш някое "дву-три етажно" барбекю с капак, финна настройка на температура и димност, термометър и зони, ще ме накараш наистина да се подготвям, както Иво казва :)

Тогава вече ще осъмнем, но пък щастливи... :)

Публикувано

Е аз пък следващата не мога, ама то идеята беше да всея малко смут. То е ясно, че в отпускарските месеци, все някой няма да може, въпроса е периодично да се удрят някакви дати, пък който може-може, който не ще се класира на следващата.

Публикувано

Ице, ако докараш някое "дву-три етажно" барбекю с капак, финна настройка на температура и димност, термометър и зони, ще ме накараш наистина да се подготвям, както Иво казва :)

Тогава вече ще осъмнем, но пък щастливи... :)

Сега хванах стабилен интернет и пиша за трети път, предните явно не ги е публикувало:

Не, Боре, ще домъкна пушилня за риба и месо. Ще си оближем пръстите, страхотно става. Вчера я пробвах с три скумрии и шайба шаран - без напъване успях да изкльопам риба и половина + шарана.

Публикувано

Хайде да ударим някаква дата, както е написал Цецо. Аз най-нагло и еднолично предлагам 1 август. И напълно тенденциозно предлагам събота, че може да осъмнем  :cheers:

И за да ви подразня - 035762837.jpg?r=0

Предлагам за юли, август и септември месец скара-бира мероприятието да е 2ра и 4та неделя! Все си мисля, че мераклии ще има!

пс: Предложение за място - полигона( имаше и картинг преди години) до езерото Панчарево, има голяма поляна и полигон - паркинг...

2ро - След Дедрариума на Витоша има голяма поляна в края на пътя, подходящо е за скара, ако работи и чешмата ще е по-удобно!

Редактирано от b3lq7a
Публикувано

Предлагам за юли, август и септември месец скара-бира мероприятието да е 2ра и 4та неделя! Все си мисля, че мераклии ще има!

пс: Предложение за място - полигона( имаше и картинг преди години) до езерото Панчарево, има голяма поляна и полигон - паркинг...

2ро - След Дедрариума на Витоша има голяма поляна в края на пътя, подходящо е за скара, ако работи и чешмата ще е по-удобно!

Подкрепям предложението за място, но бих предложил да е 2ра и 4та събота. Иначе и двете места са супер!

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.