Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Смяна пресостат О1

uboy

Recommended Posts

Като пусна климатроника след минута компресора и перката влизат в един цикъл на постоянно включване и изключване.. през 7-10 сек и естествено спира да духа студено.

Напива ми тази грешка

00792 - A/C Pressure Switch (F129)

35-00 - -

Това го разбирам като грешка в пресостата и въпроса ми е нужно ли е да се точи фреона за да се смени ?

Предполагам е нужно като гледам на коя тръба седи, но реших все пак да попитам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моя скорошен опит с проблем в климатика показва, че трябва да източиш фреона за смяна на пресостата.

Обаче и на мен ми показваше тази грешка, а се оказа бобина на съединителя на компресора. Но при мен си личеше, че компресора не тръгва. но все пак първо се тръгвва с проверка на наляганията (ниско/високо) в системата... и от там нататък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледахме налягането, 6 е , а и мисля че ако е високо трябва да гръмне грешк с high pressure :) дано да се размина тънко само с пресостат :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.