Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Вчера видях по улиците малко джипче което беше шкода и като потърсих в търсачката наистина има SUV от шкода и ще бъде пуснато от 2016 в продажба. Изглеждаше много добре.

035846665-big.jpg?r=0

Редактирано от mi6oka
Публикувано

Шкода нямат SUV все още.Видял си Йети най-вероятно.Това от снимката не знам колко ще е реално.

В едно немско списание пише че е реално и от 2016 ще се пуска в продажба. Иначе съм 99% сигурен че беше шкода.

Редактирано от mi6oka
Публикувано

Вчера видях по улиците малко джипче което беше шкода и като потърсих в търсачката наистина има SUV от шкода и ще бъде пуснато от 2016 в продажба. Изглеждаше много добре.

035846665-big.jpg?r=0

Е да де,ама няма как,да си го видял по улиците :) .

Публикувано

Видял си фейслифта на Йетито. Което също е сув. Това е невъзможно да си го видял. Или си припознал марката. 

Видял си фейслифта на Йетито. Което също е сув. Това е невъзможно да си го видял. Или си припознал маркат

Е нали го изкарвaт за тестове защо да не е възможно?

Редактирано от mi6oka
Публикувано

:lol:  :lol:  :lol: 

Ако изобщо го изкарват за тестове, то със сигурност е с камуфлаж на него(така че изобщо да не предположиш какво е това) и няма да е в България. 

За подобен камуфлаж говоря:

2016-Skoda-Superb-spied-europe-600x399.j

Публикувано

Е че аз не казвам че съм го видял в България, в момента съм в Германия.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.