Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Двойна за уикенда за мен ако може.

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 98
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• diana_kraice

11

• Mishelle

9

• mRt

7

• b3lq7a

5

Най-много писали в темата

Публикувано

Колеги, кога е последния срок за записване? Планувал съм едни ремонти вкъщи, които незнам кога ще приключат.

Публикувано

Две двойни стаи за мен само за Събота!

Публикувано

За мен една двойна за събота 03.10

Публикувано

За огромно мое съжаление, отпадам за Петък, т.е. потвърждавам двойна стая единствено за Събота.

Поздрави!

Публикувано

Колеги, кога е последния срок за записване? Планувал съм едни ремонти вкъщи, които незнам кога ще приключат.

Здравей , 

На този етап има свободни стаи , така че краен срок не е поставен. Действай спокойно по ремонта и когато имаш яснота - пиши  :)

Публикувано

Една "реновирана" стая с 3 легла за събота 03.10 и за мен, моля :)

Публикувано

На срещата ще съм с подходяща диагностична апаратура за нашите автомобили, така че всеки желаещ може да се възползва от безплатна диагностика. :plate_skoda: 

Публикувано

А и аз искам реновирана стая ако има свободна 

Публикувано

Бройте и мен. Двойна, реновирана стая за двете нощувки.

Публикувано (Редактирано)

Аз , се оказва че няма да събера пари за бензин, макар че много ми се искаше да дойда. Приятно изкарване на всички , пък Коцето и Марто да внимават ;)
Пращайте снимки, ще съм пред компа да ви се кефя дистанционно ;)

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Събота съм на линия :)

Публикувано

Аз за нещастие ще ми се наложи да пропусна поради независещи от мен причини :( :( :(

Публикувано

За мое ОГРОМНО съжаление, в събота сме на сватба и ще можем да се появим чак в неделя сутринта за "Здравейте" и Довиждане"... Но е по -добре от нищо. Надявам се, че ще заварим някого ако дойдем около 10 часа и да има време за по едно кафе.

Публикувано

Важното е да дойдете дори и за малко до 10 ще ви изчакаме.

Аз искам само да предупредя, че моята дъщеря каза че ще се качи във всички шкоди и ще се снима с тях  :fiu: .т Така, че моля ви да проявите търпение към нея. Тя по голям фен и от мен се извади  :blush:

Другото за което ще помоля е Юли да носи стикери вътрешни по малки за страничните стъкла, че дъщерята видяла клубна шкода ама доде и видя номера и не можах да я докладвам.

Публикувано
.....

И Крум да не забравиш да го вземеш. ;)

Публикувано

И Крум да не забравиш да го вземеш. ;)

Няма, проблема ни е кой ще кара и кой ще пие  :tongue_1: 

Искахме да дойдем още за в петък, но и двамата сме доста до късно на работа, което значи да дойдем към 22-23 и затова решихме да дойдем само за събота.

Публикувано

Диди, стикери, лайстни, клубни карти, шапки и т.н. ще има в изобилие ;)

Публикувано

За съботно тръгване някаква организация да направим?

Публикувано

Айде , малко остана  :banger_1:

Времето го дават ...сухо и приятно , така че ще можем да се позабавляваме на чист въздух.

За хотела стаите са запазени , като цените ще са : Реновирана стая 23 лв , Обикновена 18 лв (деца до 12 год на 50%) , това са цени на човек/легло с включена закуска. Реновираните свършиха , но от другите има . Настаняването ще става индивидуално след пристигане , като съм изпратил списък към хотела , 

За вечерния купон в ресторанта има поръчан DJ , както и сме договорили възможност да си внесем алкохол пожелание. Ще има някаква такса за това , но ще се разберем на място. Храненето ще е в ресторанта на свободна консумация , като за събота ще има и обедно меню. Разбира се ще можем и да си направим едно хубаво барбекю навън. Има добре обособено място за това , с навес , пейки и маси.

Ще можем и приятни игри да направим , хубави снимкии , разходки и т.н.  , така  че ... взимайте добро настроение  и заповядайте . 

:flag_skoda:

Публикувано

Ще мога ли да се сдобия с клубни стикери на срещата?

Публикувано

Ще мога ли да се сдобия с клубни стикери на срещата?

Eстествено, колега.
Публикувано

Благодаря за поканата ,но ще гледам догодина,когато сте бъде с Шкода Yeti или SuperB,а пред тях Шкода Фабия Комфорт

Публикувано

здравейте на всички ,не съм ходил на такива събирания,поради липса на време и навременна информация и ще ми е интересно да присъстваме с моето семейство   ако някой знае дали има свободни стаи  моля да пише,

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.