Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Акумулатор

Chochare

Recommended Posts

Да го слушате @The Best Forman, че той много ги вижда тозите! Даже може да не е до колата, мен вече 2 пъти ми диагностицира Вишната по телефона (първия път в 2 сервиза вдигнаха ръце).

Какъв гениален електротехник е убил заради тая диплома за доктор по дентална медицина...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Izolini написа:

Да го слушате @The Best Forman, че той много ги вижда тозите! Даже може да не е до колата, мен вече 2 пъти ми диагностицира Вишната по телефона (първия път в 2 сервиза вдигнаха ръце).

Какъв гениален електротехник е убил заради тая диплома за доктор по дентална медицина...

В случая Варта малко се изхвърГат с таз таблица , базирайки се на сухата трория и идеални условия .. по нея на две години по акумулатор .. ей така да ти е спокойно 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повечето акумулатори,който съм имал е било напрежението е било 12.40- 12.50 V с (един banner от скъпата серия даже даваше 12.20-12.30 v) изключение на една в момента Varta silver тя дава 12.70-12.80 V

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.