Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,

Мисля да сменям предно дясно каре (външно май се води, това което е за самото колело), нужен ли е реглаж на предния мост след смяната му?

Миналата седмица правих това упражнение!

Знам, че зависело от модела автомобил и ако някой е сменял на Skoda O2 1.9tdi, 2008 да сподели.

Лек ден!

Публикувано

Не е нужен реглаж.

Публикувано

Карай си колицата спокойно.

Публикувано

OK Благодаря!

Да знам, ако се опитват да ме набутат майсторите.

Публикувано

колега зависи от къде ще разкачиш шарнира ако е от трите болчета за по лесно ще трябва реглаж .

• 2 месеци по-късно...
Публикувано

Здравейте и от мен. Аз също искам да питам, трябва ли реглаж след смяна на предна лява пружина на амортисьора  - Октавия - 1,9 ТДИ - 2002

Публикувано

Какво е разглобявано,и как,в процеса на смяната?

Публикувано

Нямаше нужда от Реглаж на предницата. Карето беше дясно външно. Момчетата от ТрансЕксперт (разклона за с. Герман) си свършиха работата отлично.

Публикувано

Здравей,

Ако не е тайна - колко ти излезе процедурата?

Нямаше нужда от Реглаж на предницата. Карето беше дясно външно. Момчетата от ТрансЕксперт (разклона за с. Герман) си свършиха работата отлично.

Публикувано

Марково каре + смяната 220 лв за 30 мин. го смениха

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.