Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Купувам щора за багажник за Октавия 1 комби и резервна гума патерица

Оферти приемам на ЛС или тел. 0899515091

Публикувано

бате може да ти искат за резервна от 30 до 80,ти си праи сметка за колко ще вземиш

Публикувано

да така е  софия за патерица ми искаха от 70-80лв та си я поръчах от пловдив за 26лв с доставката.

Публикувано

Какъв размер патирица взе за 26лв

Публикувано

да така е  софия за патерица ми искаха от 70-80лв та си я поръчах от пловдив за 26лв с доставката.

Дай някакви координати откъде мога да взема такава патерица за 26 лева,че може и за малко отгоре дори колега!

Публикувано

Дебнеш обявите и отправяш запитване.

Моята я взех за 35лв,верно че от Голф 3.

Но 100лв за патерица....

Наскоро продадох 4 зимни Мишелин с ДОТ 2012 за 100лв.

Има и за 160-180лв.

Разни хора,разни обяви,различни цени...

Публикувано

Дебнеш обявите и отправяш запитване.

Моята я взех за 35лв,верно че от Голф 3.

Но 100лв за патерица....

Наскоро продадох 4 зимни Мишелин с ДОТ 2012 за 100лв.

Има и за 160-180лв.

Разни хора,разни обяви,различни цени...

Няма значение за Голф ли е,за Пасат ли е или е за Октавия.Може и 14 цола да е.А зимните ми гуми са чисто нови

Публикувано

Няма значение за Голф ли е,за Пасат ли е или е за Октавия.Може и 14 цола да е.А зимните ми гуми са чисто нови

14 цола ще дойде ниска според мен.

Тя и моята също ще е ниска,нищо че е 15-ка.

Тия от Голф 4 са 18 цолови.

Публикувано

Моята е от голф3 gti ама мисля че е 14 цола.просто дебнах в олх тези разфасованите за части и изпадат но заминават като топъл хляб .

Публикувано

От голф 3 гти потерицата е 15 цола ако е със спирачки 280 и 16 цола ако е със спирачки 288. Пиша го да знаят търсещите какво се предлага.

Публикувано

288mm са ABF моторите предполатам?

Публикувано (Редактирано)

За юбилейките абф и на всички вр6.

Редактирано от niki
Публикувано

288mm са ABF моторите предполатам?

За юбилейките и вр6.

Ясно,защото моята е точно от GTI/ABF

Публикувано

Патерицата намерена!Търси се само щората вече!

Публикувано

Преди 2 години като търсих щора - е ЕТ ми обявиха 264лв., сега нямам представа. По моргите нямаше - сега гледам има бая комбита-може нещо да има. Сигурен вариант : http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=skoda+octavia+mk1+estate+rear+blind&_osacat=0&_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=skoda+octavia+mk1+estate+rear+shelf&_sacat=0

• Izolini locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.