Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Преди известно време ми светна лампата за нивото на маслото ,първата ми работа беше да и видя нивото и съответно да и долея малко тъй като лампата светеше ,въпреки че вътре имаше достатъчно!Лампата не угасна!С майсторите сменихме датчика но лампата пак не угасва!Ако някой може да ме посъветва как да си отстраня проблема нека да ми пише!Благодаря предварително колеги!!!

Публикувано

Прекъснат е кабел най-вероятно.

Публикувано

от Варна съм!пък да идвам до София само заради това! 

Публикувано

за возил се в шкода

лампата за налягането на маслото угасва,свети тази за нивото,а тази сутрин ми светна и тази за айрбеците!Имали вероятност таблото да се шашка,защото от време на време уреда за горивото пада?

Публикувано

Гюнтер сервиз е във Варна, затова ти го предлага колегата.

Публикувано

Благодаря колега не знаех!Насочи ме къде е този сервиз.

Публикувано

Гюнтер сервиз е във Варна, затова ти го предлага колегата.

Колега дай ми адрес ,че нещо не мога да го открия в нета !Като адрес или карта имам предвид!

Публикувано

Колега дай ми адрес ,че нещо не мога да го открия в нета !Като адрес или карта имам предвид!

Отскоро карам автомобил от фолксваген груп и съм невеж още.

Публикувано

Немога да ти дам адрес, защото не го знам. Пиши ЛС на bega4kata, той ще те ориентира.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.