Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Уважаеми колеги,
Както повечето вече знаете се сдобих с нова Шкода, продадох мойта старата и сега е ред да продам и Полото на жената. Днес въпреки големия студ я измих (нещо което никога повече няма да направя) и я наснимах така че ето я обявата:
Колата е 1,4 75 к.с, 2001г. Купил съм я Септември 2013 година на 107 000км ( затова колко са били реални не мога да твърдя), в момента е на 117000км. Затова време съм я постегнал, типично в мой стил. На колата е направено пълно обслужване при покупката (ангренажен ремък, водна помпа, пистов ремък и т.н). Също тогава сменени комплект дискове и накладки. Сега е обслужена преди около 500км (масло и всички филтри). На колата има монтиран газов инжекцион. Дава градско разход около 9л/100км. Също така върви с два комплекта гуми и джанти - Железни джанти и тасове с предни гуми Мишелин Алпин 4купени през 2014година и алуминиеви с 4 гуми мишелин, с които съм купил джантите (има за поне един сезон хляб в тях, според разбиранията). Проблемите на колата които има са: единият праг е сгънат леко отдолу, но не е изправян, тъй като както знаете на VW прагове е по-добре да не се изправят, за да не ръждясат после. Другия проблем е, че леко са се изкривили дисковете на предните спирачки (въпреки че са на има няма 8-9000 км!?!?!?), но не е фатално. Дисковете ако реши новият собственик да ги смени струват 90 лв. Колата има каско и винаги е имала, като при застрахователя се води без забележка, така че новият собственик може да си заведе щета за прага. Гражданска и преглед има колата до 09.2016г.
Добавено има аудио система Blaupunkt с колони отпред във вратите HERTZ и едни малки колони в багажника, които може да се махат много лесно (който ме познава, знае че музиката в моите коли, трябва да се разпознава)
Колата е поддържана с идеята, че ще си я караме ние и продължава да се кара всеки ден. Решението за продажбата дойде изненадващо преди около 10 дни.
Цените на тези коли без гумите, музиката и газовата вървят между 3500 и 4300лв. (според обявите). Тъй като аз продавам колата само и единствено, защото вече имам повече коли отколкото шофьори за тях, искам колата да я купи някой, който просто ще ѝ се радва. Цената която смятам за справедлива и съответно търся е 3700лв.
Снимки на колата тук:
http://gpanchev.snimka.bg/automobiles/polo.894004

За контакт или на лично или на GSM: 0888 43 255.

Благодаря на Ники, Sharpshooter_  за навременната забележка. Объркал съм номера колеги.
Номера ми е 0888 143 255 - Георги Панчев
Извинявам се за грешката.

036505852-big.jpg?r=0

036505853-big.jpg?r=0

036505855-big.jpg?r=0

036505856-big.jpg?r=0

036505857-big.jpg?r=0

036505858-big.jpg?r=0

036505859-big.jpg?r=0

036505860-big.jpg?r=0

036505866-big.jpg?r=0

036505867-big.jpg?r=0

036505868-big.jpg?r=0

Редактирано от mRt
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Първо, Марто благодаря за съдействието.

Второ, колата е продадена, моля за ключ на темата.

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.