Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте колеги,от 2 дни се возя в "новото" ми возило (2003г.) Супърб 1.9 131 коня лично о т мен закупен от Чехия...

има някои надявам се несериозни забележки като например не ми светят плафоните в колата,може би е бушонче но не знам кое е?надявам се да ми кажете за което благодаря предварително

Публикувано

А крушките как са, здрави ли са?

Публикувано

Не съм гледал,но се съмнявам всичките 6 или повече да са изгорели

Публикувано

Честито за "новото возило", дано само те радва!

Възможно е, причината да е в някое микроключе в шофьорската врата, които с времето се износват. Вече не са скъпи, но подмяната им е играчка - трудо, време и енергоемка работа.

Публикувано

Благодаря за пожеланията :)...ааа и все пак бих да рабера кой е предпазителя за осветлението в купето;)

Публикувано (Редактирано)

И моя стария, сега с нов собственик(съсед на долния етаж) страда от същия проблем. интересно какво ще излезе!

Честито и безаварийни! Чудесен избор!

Редактирано от b3lq7a
Публикувано (Редактирано)

Здравей колега, честита придобивка и добре дошъл в най-добрия форум! Аз имах същия проблем с О1-там бушона по спомен беше 14А или 15А. Както колегата Боре по-горе казва може и микроключе да е. В случай, че е плафоните ще светнат, когато преместиш превключвача им. Ако е бушон-каквото и да правиш няма да светнат. Успех

Редактирано от 4е4о
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

Честита придобивка Колега !

Не ми се ще да развалям удоволствието ти от новата кола, но в основата на проблема с осветлението на купето стои конструктивен дефект, който с годините се проявява при много Superb-и Passat-и (B5 & B5.5) и Audi-та.

Първо един въпрос - светят ли лампите на външните огледала (те се включват заедно с плафоните в купето)? Светят ли лампите отдолу на вратите (при отворена врата) и при краката на пътниците? На таблото сигнализира ли ти за отворена варата?

1. Провери дали няма влага (вода) под стелката в краката на пътника зад шофьора.

Ако има значи колата се пълни с вода, и кабелите за захранване на плафоните са оксидирали и/или прекъснати.

Мястото на свързване е точно в кабелния сноп, минаващ от вътрешната страна на левия праг - до задна-лява врата. За целта трябва сериозно разглобяване.

Целия процес е описан от колега със Superb, но във форума на VW.

2. Може да е бушон, но малко вероятно - по памет мисля че беще F14 10A (малък/червен),

3. Повреда в Комфорт-модула - той управлява осветлението в купето. Но вероятността е малка в него да е причината.

Успех

Ако имаш въпроси пиши - ще се опитм да ти помогна.

Публикувано

Честито и Добре дошъл във форума. Не разбрах само дали колата е с ръчни или автоматични скорости. Поздравления за избора. Очакваме снимки.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.