Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте!

След вярна служба 2 години и половина смених фабията с Skoda SuperB 2005 1.9 tdi 131 hp.Имам няколко въпроса относно SuperB-a.

1.Как се пускат пръскалките на фаровете?Четох тук във форума ,че трябва да задържа лоста на чистачките и тогава тръгвали , но не става.Колата е с Би-ксенон.

2.Къде се намира Cd-чейнджъра? В екстрите пише ,че го има.Търсих го в багажника , в ляво но там единствено има отделение за вещи с капак.

3.Прибирането на огледалата може ли да се извършва от ключа при отключване/заключване на автомобила?

Благодаря Ви !

Публикувано

Тук ще намериш отговори на всичките си въпроси. За СД чейнджъра виж отдясно.

Публикувано

Благодаря!Доста полезно ръководство.Явно пръскалките на фаровете не работят,ще трябва да търся проблема.

Публикувано

Здравей Колега,

Пръскачките на фаровете би следвало да са настроени по следния начин:

На всяко 3-то пръскане на челното стъкло се включват и тези на фаровете.

Поздрави.

Публикувано

За С1 май всички са с прожекторни фарове. Отделно някой с би-ксенон. При всяка версия има капачки, дори и без пръскалки зад нея. Около ключа за фаровете има ли реостат за височината на фаровете с -123?

Публикувано

Не няма реостат за настройка на височината на фаровете .Пробвах пръсках по-дълго време, на пуснати фарове ,на запален двигател пак не става а суперБ-а има високо ниво на оборудване ,би трябвало да го има като екстра.

Публикувано

Дръпни пръскалките на ръка и виж дали изобщо са там. Ако има виж предпазителя, който е за тяхната верига.

Публикувано

Здравей, колега!

Ако се окаже, че имаш пръскалки, след проверката на предпазителя, следва да провериш дали ти работи помпичката в казанчето. Обикновено проблема се крие там. Не е особено скъпа, сменя се лесно, след като свалиш предната броня. Пръскалките се отварят от налягането, което тя създава, не са електрически.

Чейнджъра при мен се намира отзад отляво в джоба.

Прибирането на огледалата става само от лостчето на шофьорската врата. Друг е въпроса дали това може да се разреши с VAG COM (не зная, може и да го има като опция) или да се преправи ел. инсталацията да имитира физическото й завъртане при заключване на колата. 

Публикувано

Благодаря Ви за помоща !

• 2 месеци по-късно...
Публикувано

vladimir_skoda - Здравей, относно чейнджъра - моята кола е с RNS DX (голямото цветно радио с навигация). Купих си за 130лв. дигитален CD чейнджър и при мен работи идеално. Този чейнджър се казва YATOUR (можеш да прочетеш повече за него в интернет). Чете флашка, SD карта и има AUX извод. Връзва се много лесно за самото радио и може да се изведе както в жабката, така и под волана, ако ти се занимава, дори и в подлакътника. Ако държиш на оригиналния, аз го имам и можем да измислим нещо. 

Поздрави!

Публикувано

с Ваг-Ком мисля, че няма да може да се програмира автоматично примиране на огледалата от ключа.

Публикувано

Не може, слага се модул към алармата и при включване/изключване се прибират и показват. 50тина лева при алармаджии!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Благодаря Ви !

Публикувано

Зад копчетата за темпомата ,които са на волана има един бутон малък на който нищо не пише и не е изобразено.Някой знае ли за какво служи?

При последната диагностика на 13 ти канал стойностите на дюзите бяха -0.26/-0.19/-0.21/+0.68 . Търсих информация из форумите но точна информация дали са добре или са тръгнали не разбрах. Горивния филтър е сменян преди 14000 км.

Благодаря Ви предварително !

Публикувано

ОК са дюзите. На топъл ДВГ ги мерихте, нали?

Публикувано

Да ,беше загрял на 70 градуса според вагкома !

Публикувано

Така трябва.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Някой знае ли за какво служи това копче (кръглото зад тези за темпомата)?

cqs1465854403s.jpg rgh1465854581m.jpg

Публикувано

Не гаси ли подсветката на бутоните? В ръковоството на Октавията нищо не пише за него въпреки, че го има на картинка.

Публикувано

Пробвах го ,така е гаси осветлението на копчетата ! Благодаря !

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.