Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Днес минах набързо, поздравления за всичките участващи Шкоди, смятам че представят марката подобаващо.

Публикувано (Редактирано)

Беше много хубаво!! Утре сутринта след като премъкна 1 диван и 2 климатика до Симеоново, пак ще дойда! За съжаление не мога да споделя впечатления засега, тъй като искам да запазя изненадата.

Шкода клуба е направил, един много сериозен пропуск с клубния стикер. На феста ще го видите, аз се влюбих и ще си взема 1000%

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Някой ще ходи ли утре около обед? Питам, защото се оглеждам за транспорт - малко съм пешеходец, та.... :blush:

Публикувано

Шкода клуба е направил, един много сериозен пропуск с клубния стикер. На феста ще го видите, аз се влюбих и ще си взема 1000%

Саше, няма пропуск бре. Това, че го няма в обръщение в този му размер не е проблем. Казах ти днес, другата седмица ще ти го поръчам. Да се виждаш отдалече. Радвам се, че ти е допаднал. На нас също - това беше идеята ;)
Публикувано

Супер е феста. Супер са и колите. Йетито събира погледи. Дори аз се впечатлих, дето хич не харесвам "камиончета" :)

Публикувано

Йетито разби :D

Самото Йети като кола, аз съм се возил в него и съм му претръпнал вече, не ми направи впечатление, но самата подредба беше добра имаше вкарана мисъл и съответно реализирана добра идея! Леко разчупено мислене, което събира доста погледи. ;)

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Спрете да издавате бе...не всички сме отишли още..бахти, не разбирате от дума. Непослушници !!

Публикувано

Аре бе, ПаФка, да не кажеш после, че и във фръцбук не си видял снимките? Много изпусна днес!

Заради Коцето през повечето време декора не е пълен, за утре сме се разбрали :D - няма да го теглим с лодката между залите ...

Редактирано от b3lq7a
Публикувано

Браво, хора! Постарали сте се много :) Супер е!!! Иначе, за гумите завидях!!! Искам точно такива за "прасето"!!!

Поздрави

Публикувано

:dog:  :dog:

036752777-big.jpg?r=0

Публикувано

Хареса ми, добри Шкодилаци има. И всичките са различни от миналата година :)

Идеята и аранжимента са много добри, браво на инициаторите! Дойде ми идея за догодина...представих си нещо, с което може да разцепим феста :)

Публикувано

И приятните хора ги видях......тоест всичко е наред......

Публикувано

Ама верно - страхотна....гума  :fiu:

post-9963-0-92035000-1459088627_thumb.jpg

Чавдаре, това скрита камера GoPro ли беше? ;)

Искам да благодаря за удоволствието и преживяването на феста!

На организаторите от VW-клуба за поканата,

на екипа от ШКБ, който създаде условията за нашето представяне,

на феновете, които посетиха феста и разгледаха колите от ШКБ,

не на последно място - на собствениците на шкодите, които са вложили огромни усилия, за да изглеждат автомобилите уникално и за това, че ги споделиха с нас тези 2 дни! Благодаря, момчета!!!

:doubleup:  :eusa_clap:  :friends:

ПП. Моля да качите още снимки, че моите са с качество, което не е за показване.

Редактирано от legaltk
Публикувано

Качете някоя снимка, че аз пропуснах да дойда (но не си бях в София :( ).

Да, вече не издържам, качете снимки. Искам задницата на Аудито до нас, правилния стикер на Шкода клуба в оргомна резолюция! :)

Искам също да благодаря на нашата група, както и на частта от другия форум, че успяхме по красив и достоен начин да представим групата с едни от най - хубавите шкодички!

п.с. Обещаха ми на joro120 и на Косьо колата, пакет 2 те за 700лв. Чакам си ги пред блока, само се обадете кога да сляза да си ги паркирам аз, да ми е по - удобно. :tongue_1:

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Засякох и края на феста по стечение...разминах се с червената мартеничка на Цариградско, после на Околовръста се засякох с Жоро и чуднат му 120ка...разменихме по приказка през прозорците и малко по-надолу се разминах със слепналото със земята Сироко (синьо/лилаво?) :)

Публикувано

Да и на мен много приятно впечатление ми направи, че колите запалиха и си заминаха на ход, аз очаквах камиони, пътни помощи да чакат отпред... те хората си заминаха кой на къде е. Сутринта лъскачка, вечерта everyday ка, евала!

Публикувано

Предвид някои радостни около мен обстоятелства се наложи да се забавя с коментара си тук ;)

На първо място искам да благодаря на организаторите на VW фест, които за поредна година ни поканиха да участваме на това голямо и единствено по рода си изложение в България. Както всяка година, така и тази, бяхме радушно посрещнати, а екипа на VW Club се справи блестящо с цялата тежка организация по събитието. Оценявайки сложността на организирането на едно подобно изложение, ние се постарахме да бъдем сред първите гост-участници, които да вкарат колите си в ранната утрин на петък и да започнем да редим отделеното ни място. С което се надявам поне малко да сме облекчили момчетата от VW клуба.

На второ, но не и по важност, място искам да благодаря на екипа на Шкода клуб България, както и на четиримата наши представители - Сашо (sanndeto), Иво (b3lq7a), Жорката (joro-120L) и Косьо (Galliard33). Без всички вас това, което реализирахме като идея и начин на представяне, нямаше да се случи. Всички предходни години, през които сме били гости на феста, в общи линии всеки си докарваше колата, паркираше я в залата и нещата свършваха до там. Тази година, благодарение на вас, приятели, действахме като един голям и сплотен екип. От обсъждането на първите идеи за феста, през реализирането им, присъствие на феста, до изкарването на колите от залата в неделя. Всеки от вас помагаше с каквото и както може, благодарение на което успяхме да направим кътчето на Шкода клуб България интересно и атрактивно за гостите на феста място.

Благодаря и на всички вас, които ни посетихте на изложението. Искренно се надявам да сте се забавлявали сред нас и да ви е допаднало това, което ви показахме като коли, подредба и атракция. Вече имаме нови планове за VW фест 2017 и ако отново бъдем поканени от организаторите, със сигурност ще може да видите нещо ново и не по-малко интересно като решение.

Благодаря и на нашите партньори от автоцентър Трансексперт (линк към темата за тях във форума), които ни дадоха естакадата, осигуриха джанти, на които монтираха гумите Hercules, предоставени ни от MD Commerce и ни ги докараха на феста, за да преобразим Yeti-то на Иво.

Публикувано

Атрактивно представяне,поздравления.

И честито на Юли за радостната новина.
Да е живо и здраво малкото адашче. 
Публикувано

И честито на Юли за радостната новина.

Да е живо и здраво малкото адашче. 

Благодаря ти ;)

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.