Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Преди 1 час, joro-120L написа:

Нищо съществено не мога да намеря. Разбрах само, че е с най-слабия мотор - 54 к.с. Фаворит 135 имат и 56 и 58 к.с.

Ами и аз не намирам нищо конкретно! Моят е 58к.с.

Преди 1 час, joro-120L написа:

Тук има разни данни. Ако си запознат в детайли, евентуално да откриеш някакви разлики. Таблицата по-долу е интересна. Във втора графа, трети ред, има термин в червено Ecotronic. Може Е-то да идва от там.

https://en.wikipedia.org/wiki/Škoda_Favorit

.Ще погледна пак. 

Интересното е че има модели 135L и 135LS, но  има и с въпросното "е"-съответно 135Lе /135LSe.Оттам ми тръгна интереса. 

Нещата клонят към Ecotronic. 

IMG_20251017_172251.jpg

Публикувано
Преди 2 часа, krasipask написа:

Интересното е че има модели 135L и 135LS, но  има и с въпросното "е"-съответно 135Lе /135LSe.Оттам ми тръгна интереса. 

Нещата клонят към Ecotronic. 

Не ни остава нищо друго, освен да очакваме властелинът на Фаворитите и фаворит на Форманите @The Best Forman да си каже тежката дума.:)

• Одобрявам 2
Публикувано

Тъй като моя Форман е модификация LS  , знам че е Lux Sport .. Е -то го слагат на една ранна (според мен) модификация - карбуратор с компютър.

Плафонче заедно с един счупен кафяв капак имам и аз .. това е част от окомплектовката на багажника на Форман.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.