Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Купувам си 205/55/16 летни ако някой може да помогне....

Публикувано

Купувам си 205/55/16 летни ако някой може да помогне....

Какъв е бюджета? Иначе марки и отзиви много. Аз бих препоръчал Бриджстоун с протектор задължително.

Публикувано

Аз искам втора ръка нещо,за нови знам какво да си взема....ама сега пари не мога да отделя

Публикувано (Редактирано)

Колега, искаш ли едни подарък? Не са летни, зимни са и са старички, но пък са фор фрии докато закърпиш бюджета

Редактирано от Izolini
Публикувано

Благодаря ти ,

но ми трябват летни за дълъг път

Публикувано

Марто, имам телефона на една голяма гумаджииница в Богоров. Вкарват основно 2ра ръка гуми и имат голям избор. Цените са на пазарлък. Кажи, ако искаш да ги преслушаш!

Публикувано

Оттам не ви съветвам да купувате гуми! :)

Публикувано

Аз преди години съм купувал 2 комплекта гуми втора ръка, а хора покрай мен поне 10 комплекта. Всички сме били/са доволни. Последните са на един съсед тая зима...

Публикувано

Колега, разгледай в OLX - изпадат добри чат-пат. Аз тоя размер си напазарувах точно преди седмица-две - Vredestein Sportrac 5 за 200 кинта и на около 2500 км. Човека ми даде и фактурата с която ги беше взел миналата година... Та, огледай - изскачат оферти :) Успех!

Публикувано

Това се нарича "рязани" гуми и си личат.

И какво значи "втора ръка" или "стари" гуми? Моят зимен комплект е купуван от мен, произведен е 2012 година и е на 20 000 км. И той е "стар", но е в идеално състояние, все още с бодлите по него. На Тойотата ми комплекта Мишлен е произведен 2007, купуван тогава от собственика, на 25 000 км е и колкото и да е странно също си е ОК. Така че не отхвърляйте с лека ръка старите гуми.

• Izolini locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.