Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

проблема е следния като купих колата тя беше с оригинално радио на фоклсваген гама 4 което ловеше прилично радиата след което реших да го сменя с пайнер дех-4700бт не почна да има голями прпуски в радиата в маршрута перник софия и обратното и в градовете лови само силните станции когато го сложа радиото в друга кола лови всичко в шкодата неще смених антената с друга лови когато кабелите са отвън вкарам ли ги в тавана краи някои има ли идея как се оправя това колата е комби

Публикувано (Редактирано)

Сложи си антенен усилвател, в магазините за аудио озвучаване се продават, примерно в Авител, предполагам ги има. в доста коли се вграждат сериино. Извода от радиото на който пише Power Antenna e за да го захрани, но ако е aftermarket може и да иска 12V Toва ще ти реши проблема. Първо се увери че проводника от антената до радиото е здрав и не е прекъснат, после се увери че сглобката на антената не е ръждясала. При мен шпилката на която се завива антената е изгнила и леко пръщи, но аз радио не слушам..

И Gamma 4 не е серийно за Skoda, а за пасат3 B4 и голф, така че много добре си направил като си го демонтирал, въобще да не те е яд. В продавалника държат цена около 40 лв, продай го с кеф. Aз в 120ката съм с Gamma 5 :P

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Потърси в магазините за електроника - Конрад,Елимекс и др. - цената е съвсем нормална,не като в специализираните магазини за аудио техника.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.