Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Пунато стъкло - ремонт

slavkobg

Recommended Posts

Здравейте,

ако имате пукнато стъкло препоръчвам ви http://spukanostaklo.com/

Преди 2седмици ходих при него,защото имах "звезда" на челното стъкло и останах много доволен.

Намира се в София - Горубляне. В сайта му има точен адрес и тел за контакт.

поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, за по-скъпите стъкла си заслужава - говоря, ако стъклото е над 200 лева - 45лв за ремонт е окей... Обаче, аз ходих при него да погледне на баща ми стъклото на стара Астра /чукнато от камъче предния ден/ - обяви цена почти 50% от цената на стъклото ново, което беше сложено - тоест, оригинално стъкло от морга втора употреба излизаше по-евтино или точно толкова, колкото и ремонта... Подведохме се, че пишеше 25лв - отидохме и поиска 45лв, а можело и малко повече да се наложи, като почне да го работи щял да знае с точност... и т.н. Изказа се, че стъклото е боклук и т.н. :) Иначе, оправихме стъклото за 20лв, но не в София - стана добре. Чисто ново стъкло - турско и т.н. - 120лв с монтаж - не си заслужаваше ремонта откъм пари... :) Ако стъклото е оригиналното, Pilkinton или Saint Gobain, или друга скъпа марка - окей.

Поздрави

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не е бил на кеф... аз "водих" моя татко с вече старата му "максима" и ни струваше 35лв за 1 прясна дупка и една вече правена преди 5-6год, но не както трябва. Да ви кажа - компромис е този метод. Остава си видима точка. На слънце "блесва" и се вижда добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.