Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте, 

Радиатора на климатика ми е пътник и ми бяга фреона. Нов радиатор е 130лв, като си сложа и труда за поставяне + фреона, изминалото лято и някак ми се обезмисля цялата процедура :/ 

Ще ми се обаче все пак да имам нещо за охлаждане, че аз правя схеми да я махам догодина, но може и да си остана с нея до 2018, а още едно лято без климатик не ми се живее. 

Та .. гледам тука някакви изкушаващи оферти - втора злоупотреба от "любимият" ми сайт: 

Иначе единствения вариант за шкодов радиатор е този, и честно казано на снимката изглежда много добре, ама ? 

Та това ми е дилемата колеги. 

Най-вероятно до няколко часа ще поръчам ... Примерно този за 28лв от бората и този от октавията и каквото стане (и след това ще върна единия, надявам се, а не и двата).

Поздрави,
Ангел
Редактирано от cenarius
Публикувано

От личен опит ще те посъветвам да не играеш на тото с автоморги,колкото и да е примамлива цената.Не сме един или двама,които сме сърбали попарата на Мегапартс.Моят съвет е да си купиш нов радиатор с гаранция,пък ако ще и да е най-голямото менте.Ако можеш използвай отстъпка чрез някой за да ти излезе по-евтино.Успех!

Публикувано

Здравейте. 

Лично аз също съм недоволен от мегапартс, но цената от 130лв с отстъпки на нов радиатор ми идваше много, при цена от 35лв за радиатор с 15 дни money-back гаранция нещата стават доста по-различни.

В събота си поиграха с колата в сервиза. Проблема ми беше в в перката на водния радиатор. Не включваше най-бързата скорост. Според човека от там нещо е станало и се е "развалил" компресора, който не включвал. Сега всичко е ок.  И все пак за протокола. Радиаторите идентични ли са?

Оффтопик с предистория на който му се чете - общо взето глупости:

Преди 2 месеца човекът "наду" системата и отстрани разни течове. Каза, че повече няма да изпуска. Спомена, че радиатора ми е в плачевно състояние. Затова и помислих че е в него проблема. Драмата е, че имах възможност само за  3-4 часа да му оставя колата и скоро не се очакваше пак да ходя натам (сервиза е в Гоце Делчев), затова взех радиатора, защото предполагах, че заварките не са станали. А и мегапартс си предлагат опция да върнеш продукта и да ти върнат парите. Така че "какво губя". 

Все тая, радиатора си стои недокоснат и опакован. Климатика работи. Бях изгубил 200 единици от фреона (не знам каква мерна единица ми каза човекът от сервиза) и засега климатика работи. Според него може и да е заради блокиралия компресор вдигане на налягането от "прегряването, заради неработещата перка". Половината жици по колата са с излорбланд, климатичния компреор издава някакви странни звуци (бил ръждясал и "дано да се изчисти"), бил ремонтиран и преди това ... 

Кофтито е, че на мен ми писна и се оглеждам за нова кола. Нищо чудно до коледа да си поръчам нещо. Не че имам парите, но ..... За 7 месеца съм дал почти 2000лв за октавията, която е 1999  и дори няма ABS.   

Шкодата ми гълта толкова много пари, че меко казано съм шокиран. И "майната му" на парите. Само майстори обикалям и не съм сигурен в колата, че например мога да тръгна и дакарам 2 000км без да ме е страх, че ще ме остави. 

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.