Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Амарант Сервиз

Be6i4

Recommended Posts

Имах една малка щета, която се получи в София и реших този път да правя колата в доверен сервиз. Мой приятел ми препоръча Амарант Сервиз. Имат 2 сервиза в София, доколкото знам - един на Цар Борис III и един зад TheMall на Цариградско шосе. Аз ходих на този на Цариградско.

Доволен съм от работата и най-вече от бързината. Задна броня, не беше за смяна, а само за правене и боядисване. Както и смяна на светлоотразители по самата броня. Беше ми изключително важно да стане бързо, защото вече съм с 2 малки деца и без Кола не си е работа. В понеделник сутринта я оставих и вчера (сряда) към обяд се обадиха, че е готова. Всичко беше точно, бяха и измили колата.

Споделям впечатления, ако някой търси мнение за този сервиз.

Поздрави  :plate_skoda:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.