Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Клубни фланелки 2016

Recommended Posts

Преди 15 часа, maxrpm написа:

mqnkov да си вземе фланелката .

моята разбрах, че е в tuningmania, така че ще се разбера с него.
Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 372
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Stucata

64

• maxrpm

38

• legaltk

26

• Izolini

19

Най-много писали в темата

• 1 месец по-късно...

@Stucata

Стуци, продължавам страшно да се кефя на фланелките, още повече че са ми три! В почивни дни друго не нося.

Отново хиляди благодарности за желанието и изпълнението!

5g0pe92.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Stucata написа:

@Izolini, а така! Зарибявай млади шкодаджии/йки :DХубаво е, че стават за носене през почивните дни. 

Като ми се стопли гадния офис в Княжево ще си ги нося и лятото, ама там сега е 15 градуса. А и ми пише името, трябва да има някоя ризка за смяна, ако ходя по банки да не знаят кой съм ?????. Че има проблемен имижд в две големи трибуквени банки, едната ярко rosso, другата беше μπλε, сега някой я купи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ице, слагай надпис "този не го познавам" и стрелка към името. Или "всякаква прилика с това лице е случайна" :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 5 години по-късно...

Дайте да си направим по една версия 2025 , аз не че остарявам, ама вече ми отива XL. Попринцип мога и аз да търся , но не държа . Стуцата ме е срам да го попитам , като знам, че сме 10 човека + 1 розова за Крайчева... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите са още живи и ги ползвам от време на време. Но не пречи да поръчам още една-две за мен и една-две за жената и детето :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И моите са живи, но не бих казал, че са здрави, защото доста дълго ги носих по цяло лято почти ежедневно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 9 часа, maxrpm написа:

Дайте да си направим по една версия 2025 , аз не че остарявам, ама вече ми отива XL. Попринцип мога и аз да търся , но не държа . Стуцата ме е срам да го попитам , като знам, че сме 10 човека + 1 розова за Крайчева... ;)

Ааааа розовите може да са две ;) .

И аз съм за .Следя

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как само две? Жената и дъщерята са две, при теб поне още една - станаха си три :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам две в доста добро състояние, едната е от 2010, тогава Мишето Алкохола @C2H5OH ги поръчва и една от 2011, правена от Пепи @Pechatara.

Щампите с ника на гърба си стоят, а бродерията не е мръднала изобщо, все така цветна и здрава е, след толкова години носене и безброй пранета.

Ето я тази, която е правена 2011, самата тениска е на Fruit of the Loom.

20250104_235818.thumb.jpg.9a227ec398ed8ed31e6e2bab4f72db98.jpg

20250104_235837.thumb.jpg.ed8000abb777358dd6f1ee06b695dec2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де , и аз имам тази от 2011та , подарък от Мишо , Динка и компания. В момента, ей така за кефа, нося тази от 2019 , въпроса е, не дали ги имаме , а дали искаме нови ?!? Принципно и при мен надписа на първата се е запазил в много добро състояние , а бродерията не е мръднала. Това е заради плата , ясно ми е че сегашните, ако ги има въобще , няма да са от него, но дайте да видим какво се иска...

Ако се съберем 10 тина човека , ще разтърся някоя фирма и ги правим , давате размер цвят и адрес за Еконт и сме ние.. ;) Приятел от форума ме заяде днес , че никой няма да има интерес към фланелки за 50лв.. Еми пичове , ако има бродерия отпред , отзад и на ръкава , ще си стъпи на толкова ... За по - евтино печат може навсякъде ... 40-50 пранета и е за кофата... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, maxrpm написа:

Добре де , и аз имам тази от 2011та , подарък от Мишо , Динка и компания. В момента, ей така за кефа, нося тази от 2019 , въпроса е, не дали ги имаме , а дали искаме нови ?!? Принципно и при мен надписа на първата се е запазил в много добро състояние , а бродерията не е мръднала. Това е заради плата , ясно ми е че сегашните, ако ги има въобще , няма да са от него, но дайте да видим какво се иска...

Ако се съберем 10 тина човека , ще разтърся някоя фирма и ги правим , давате размер цвят и адрес за Еконт и сме ние.. ;) Приятел от форума ме заяде днес , че никой няма да има интерес към фланелки за 50лв.. Еми пичове , ако има бродерия отпред , отзад и на ръкава , ще си стъпи на толкова ... За по - евтино печат може навсякъде ... 40-50 пранета и е за кофата... :)

Аз съм за :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз стари нямам, така че може да ме броиш. L, мисля че ще е като за мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха. А мойте са още в перфектно състояние. 2014та не ги взех и си останаха в България в гардероба.

Иначе.......имам Човек! Мога да го питам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, C2H5OH написа:

Хаха. А мойте са още в перфектно състояние. 2014та не ги взех и си останаха в България в гардероба.

Иначе.......имам Човек! Мога да го питам.

Отворени сме за предложения oт хора , аз в Понеделник, ще започна да прозвънявам фирми и да се уча как се Еxport-ва Шкода логото в corel draw :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.