Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Клубни фланелки 2016

Recommended Posts

• Отговори 382
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Stucata

64

• maxrpm

41

• legaltk

26

• Izolini

20

преди 6 минути, Miri написа:

Има ли развитие 

Ще видим , в Понеделник съм на работа и ще призвъня телефони. Тази седмица бях отпуска и не ми се занимаваше с ало измами . :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направете някой як дизайн на тея фланелки бре. Недейте просто да изплющите едно лого и толкова. Съчетание на елементи, цветове... Вкарайте нещо различно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, zloQQ написа:

Направете някой як дизайн на тея фланелки бре. Недейте просто да изплющите едно лого и толкова. Съчетание на елементи, цветове... Вкарайте нещо различно :)

Надпис ... за Форд и Франция под логото 🤔😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, zloQQ написа:

Ми , хубаво , аре дайте идея , аз съм за. Но идей за дизайн нямам. Миналата седмица си взех това. Главата ми е на вълна метал. Има една руска група "Коррозия Металла" , освен тяхното лого и отдолу ника на човека ... :)
0-02-05-c75566015970d691d38fadcc855551b4

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има доста фирми които се занимават с изработка на подобни облекла. Обикновена, едноцветна, фанелка с надписи и лого на гърба и лого отпред излиза около 30лв. при единични поръчки. За някакви по-сложни дизайни и т.н., но пък в голямо количество, цената може би ще е същата.
Ползвал съм услугите на garga.bg Ида се чете като пример, не реклама) преди време, но за нещо доста семпло.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, maxrpm написа:

Ми , хубаво , аре дайте идея , аз съм за. Но идей за дизайн нямам. Миналата седмица си взех това. Главата ми е на вълна метал. Има една руска група "Коррозия Металла" , освен тяхното лого и отдолу ника на човека ... :)
0-02-05-c75566015970d691d38fadcc855551b4

Аз слушам Сабатон та може Панцер 38т и логото на Шкода 🤣😂🤣Sabaton tipe Шкода 😁

Screenshot_2025-01-18-18-06-15-478_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

Редактирано от Miri
  • Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Miri написа:

Аз слушам Сабатон та може Панцер 38т и логото на Шкода 🤣😂🤣Sabaton tipe Шкода 😁

Screenshot_2025-01-18-18-06-15-478_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

Ако не се разберем за дизайн , давам ти гаранция , че ще направя две такива за мене и тебе , ама на моята отдолу ще пише Коррозия Металла. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.