Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Пътната обстановка

vasilisa

Recommended Posts

То там си има и един въглещарски бивак . Като се спускаш към с.Турия в ляво. Целогодишно пекат въглища.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 89
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• sauber

10

• Izolini

8

• Alexandar

6

• Боре

6

Най-много писали в темата

:plate_spam:

В крайна сметка, на дамите им "излезе през носа" варианта с мгистралата, тъй като решиха, да слезем от магистралата .............

Това обяснява почти всичко ... :D  :crazy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеци по-късно...

Днес, пътувах точно 3 часа и половина, от Габрово до София, от които 1 час и 16 минути ми бяха необходими за разстоянието от 19-ти до 7-ми километър на "магистрала" Тракия... И всичко това, заради 25-30 метра полузакърпени, при това не "прясно", 3 дупки в средна и още толкова в "аварийна" ленти, плюс 10-на знака и табели, стесняващи "магистралата" до 1-на лента за движение... Нямам думи, поне 35-40 автомобила бяха прегряли и с "изтекли води"!!!

А за авто-башибозуците и "тарикатите", каращи в аврийната лента - не ми се и говори... Уви, между тях и доста Шкоди, дори и управлявани от млади девойки !!! Уж, шкодаджиите сме културни водачи...

Редактирано от Боре
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеци по-късно...

Необходима ми е помощ, защото сайта на АПИ е пълна боза. Пътния възел за с. Труд до Пловдив още ли е недостъпен за идващите от към София?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вероятно все още е затворен в посока Карлово, но можеш да влезеш в посока към Пловдив и да обърнеш след около 5 км (на бившето КПП) точно преди да влезеш в града. това май е и най-удачната опция в момента.

Редактирано от joro_kem
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Необходима ми е помощ, защото сайта на АПИ е пълна боза. Пътния възел за с. Труд до Пловдив още ли е недостъпен за идващите от към София?

Може да се слезе, точно в посока Труд.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вероятно все още е затворен в посока Карлово, но можеш да влезеш в посока към Пловдив и да обърнеш след около 5 км (на бившето КПП) точно преди да влезеш в града. това май е и най-удачната опция в момента.

Точно така е в момента. Благодаря!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Бургас към София по Тракия или по Подбалканската е по-добре?

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи как ти се пътува - газ до ламарината и няколко тапи, или бързо и разнообразно, с 1-2 лоши участъка....

Ако гониш време - магистралата;

Ако гониш кеф - Подбалканския...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно, Боре. Благодаря!!! Понеже днес маршрута беше доста разнообразен... София, Ловеч, Търново, Бургас... все по работа. Та минах по всички пътища... Ще се прибирам сигурно в часпик утре, та се питах покрай Пловдив какво се случва с магистралата... Търся бързина и без много завои. Това е идеята, че сме 5 човека в шкодата...

Поздрави

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера след работа пътувах до Бургас по Тракия. Тръгнах към 19:30 и пристигнх към 24:00. Днес се прибрах в София и реших да мина по подбалканския път. Беше супер спокойно движението, тръгнах в 14:00 и около 18:10 се качих на околовръстното при Ботевградско шосе. Времето за пътуване е горе долу еднакво, но зависи в какво настроение си за каране. Ако искаш без завои - магистралата :) а и ко през деня няма много трафик , по магистралата може и по-бързо да стане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет,

Вчера от пътуването ми до Пловдив:

Тръгнах от София в 07:00, пристигнах в Пловдив за 1:45 минути. Без зор, без нищо. На едно единствено място спря движението за 3-4 минути. На връщане тръгнах в 20:15 и пристигнах в 22:05.

Бъдете спокойни в ремонтните участъци не правете глупости. Пътят е незначително по-бавен от стандартната обстановка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет,

Вчера от пътуването ми до Пловдив:

Тръгнах от София в 07:00, пристигнах в Пловдив за 1:45 минути. Без зор, без нищо. На едно единствено място спря движението за 3-4 минути. На връщане тръгнах в 20:15 и пристигнах в 22:05.

Бъдете спокойни в ремонтните участъци не правете глупости. Пътят е незначително по-бавен от стандартната обстановка.

Точно така е. За 2 часа и 5 минути стигнах до Старосел, тръгнах в 7:20 сутринта. Тръгнах обратно около 12 на обяд и за толкова се и прибрах с 2 спирания около писта Дракон.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите, момчета! Минах по магистралата. Тръгване от Бургас 16:00 (заковахме секундата) - по магистралата ни валя страшно обилно около Стара Загора, нямаше много трафик, минимален - 19:54 бяхме вкъщи в София. Резултат около 900км с един резервоар, с 5 човека в колата и средна скорост на връщане 100км/ч - на отиване беше 90км/ч.

Ремонтите никъде не ни забавиха, непрекъснато се караше, но на входа на София се беше образувала тапа, която беше главно заради неразбирателство при групирането от две в една легна...

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой може ли да сподели как е пътя София-Кулата, имало някакво срутване около Кресна с еднопосочно отклонение, където ставала тапа. Колко е отклонението ? Тапата кога е най-зле (и колко реално е зле) ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срутването е преди гр. Кресна ... разчистено е отдавна, но мястото се заобикаля защото още не е обезопасено .. около 150м двупосочно ... реално те забавя не повече от 5 мин.

По-голямото забавяне е възможно в с. Кулата ако има опашка от камиони , който чакат да минат границата.

Пътя е двулентов ... камионите са заели почти плътно едната лента и реално движението е в една лента двупосочно. При повишен трафик може да чакаш до 50 мин.( преди 2 седмици чаках 1 час и 40 мин. на врщане от Гърция )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 5 месеци по-късно...

Състоянието на пътищата в цялата страна е предимно лошо, с изключение на част от магистралите. На този фон планират винетките да станат 97 лв. Срещу тези планове ще има Национален протест в цялата страна на 28 ноември /събота/ от 13.00 ч. За София: на 28.11.2015г., 13:00ч., сборен пункт: пл: "Народното събрание". Шествието с автомобили ще тръгне от сборния пункт, по маршрут: бул. "Цар освободител" към бул. "Цариградско шосе" през Орлов мост, където се предвижда за кратко време спиране на движението-БЛОКАДА. След това шествието ще продължи по "Цариградско шосе", където на детелината (обръщалото към аерогара София), шествието ще се върне обратно по бул. "Цариградско шосе", Орлов мост, бул. "Цар освободител" до площад "Народно събрание". Автомобилите на участниците ще бъдат паркирани на паркинга срещу Народно събрание (около Коня). Ще участва ли ШКОДА КЛУБ? Аз - да!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой ми обясни блокадите на градски улици какво общо имат с винетките, няма да е лошо. Да блокират междуградските пътища, за които плащаме винетки... Явно утре с метрото ще се придвижвам. Не казвам, че новата цена ми харесва. Просто не съм сигурен, че това е начина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък мисля, че бих платил повече за да се движа по по-добри пътища. Как обаче се разпределят и харчат парите е друга тема.

Като прочетох за маршрута на протеста, си мисля че ако участвам ще изгоря гориво в лева колкото е разликата между новата и старата цена на Винетката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Туй ми се струва малко безмислено в почивен ден ... поне да беше вторник или сряда (ако не бъркам това са работните дни на НС) ще се бръкнат за тапи за уши , ама в събота ... въпреки това ако нямах ангажименти бих се включил.

...

Колега , от както настъпи ерата на демокрацията разпределението на средствата е брат , братовчед , шурей , лелинчо и ако е останало нещо може и да се запълни някоя дупка ... разбирай - по-скъпи винетки = повече за крадене , а не за строежи :sorry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък мисля, че бих платил повече за да се движа по по-добри пътища. Как обаче се разпределят и харчат парите е друга тема.

Като прочетох за маршрута на протеста, си мисля че ако участвам ще изгоря гориво в лева колкото е разликата между новата и старата цена на Винетката.

:doubleup:

Според мен протестът е 100% политически и не е здравословно в нашия автофорум да се дърляме на тая тема!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що се отнася до блокадата на мостове и пътища - вие сте напълно прави, аз също съм против това. Но все пак, мисля да изразя солидарност с колегите-шофьри поне пред Народното събрание. Ще има там поне една кола с надпис SKODA CLUB.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То за това си има само един път - покрай Долни дъбник, през Луковит, Златна Панега и по магистралата до София

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.