Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Пътната обстановка

vasilisa

Recommended Posts

А кой маршрут ползваш ежедневно? Защото тия дни минаването по Малинов е ужасно дори за двуколесните хулигани :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 89
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• sauber

10

• Izolini

8

• Alexandar

6

• Боре

6

Най-много писали в темата

А кой маршрут ползваш ежедневно? Защото тия дни минаването по Малинов е ужасно дори за двуколесните хулигани :(

От тази седмица сменихме офиса и сега е на ъгъла на Копенхаген и Пешев - от Манастирски ливади е 17км. в посока. По Околовръстното и през Горубляне ми е 25 мин., което е супер. Старият офис беше на 7-ми км. - до началото на Септември ходих за 25-30мин. след това поне 45- не знам какво се случи така изведнъж. Маршрута беше: Околовръстното, Симеоновско, Г. Димитров.

Редактирано от 4е4о
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А задръстването на Кокаляне как е сутрин?

Върви сравнително бързо - рядко спираш, бавно но се движеш
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се гръмна :( Кокаляне/Горубляне  :blush: Тия дни ще го пробвам с мотора, че с кола по Малинов под 40мин не го виждам ;(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се гръмна :( Кокаляне/Горубляне  :blush: Тия дни ще го пробвам с мотора, че с кола по Малинов под 40мин не го виждам ;(

Не те съветвам,същата история е!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеци по-късно...

Какво е състоянието на Петрохан? Някой да е минавал скоро? Аз последно през 2013-та и тъкмо го кърпеха и беше трагедия. Мерси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Петрохан е супер направен. Единствено след Костинброд е малко кърпежен и чат пат някоя дупка. Минавал съм последно преди 3-4 месеца.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да допълня,че по северния склон по това време на годината обикновено е мъгла,но пътя е хубав.Берковица се минава по новия околовръстен път,ако не е цел на пътуването.На Бързия често има ченгета...

Понякога има по някой камион,който да бави трафика,но общо взето движението е доста по-спокойно отколкото през Враца.Натоварване обикновено има петък вечер посока провинция и неделя вечер посока София.Препоръчвам пътуването да става по възможност в светлата част на денонощието и с хубави зимни гуми.Твърде вероятно е да има сняг и поледица на места...

Не е изключено да се натъкнете на някоя тътреща се ИФА с незнайно колко кубика дърва отгоре,която нито може да спре,ако се наложи,нито да потегли след това...Светлините при тия "дърварки" са по-скоро екзотика,защото при тях целта е да не се виждат ;-)

Май доста дълго допълнение се получи...

Лек път!

Редактирано от scooby doo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за информацията. Целта е Вършец и се чудех дали да минавам през Враца, но при това положение ще си мина през Петрохан. Неделя сутрин би трябвало да е доста спокойно движението в посока Берковица :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за информацията. Целта е Вършец и се чудех дали да минавам през Враца, но при това положение ще си мина през Петрохан. Неделя сутрин би трябвало да е доста спокойно движението в посока Берковица :)

Ако целта е Вършец защо не минеш по Искърското дефиле, което е в идеално състояние? На Лъкатник хващаш на горе, минаваш Миланово и си във Вършец.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако целта е Вършец защо не минеш по Искърското дефиле, което е в идеално състояние? На Лъкатник хващаш на горе, минаваш Миланово и си във Вършец.

И аз го гледах този път през Миланово, но евентуално за на връщане, за да го съчетая със Седемте престола. Дефилето е супер, минавал съм скоро. Но отсечката Миланово-Вършец не знам как е. Ще се пусна оттам на обратно. Дано не е крайно зле :)

Редактирано от Alexandar
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако на някой ще му е полезно - отсечката след гара Лакатник до Вършец се оказа интересна находка. Минах оттам на отиване към Вършец. Пътят е добър, с изключение на един малък участък, няма дупки и кръпки. Много завои и изкачване, на места е доста тесен, но за сметка на това е красиво, особено след като се изкачиш на върха :)

post-1399-0-96814700-1481647249_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...

Колеги, отдавна се каня да го напиша. Сигурен съм, че и на другиго е направило впечатление. Днес след като ABS-a полудя при меко казано стандарно спиране от 30-40 кмч. се подсетих.

СКАПАНИТЕ кръгови на В. Търново изглежда от години се третират с антифриз. Зима и лете са ужасно, ама ужасно хлъзгави. Миналата зима, на 15 C температура и чист асвалт, колата тръгна с гъза с няма и 40 кмч. Днес тази случка...Мислех си, че си внушавам, ама вече съм сигурен, че не си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е имало скоро ПТП там е много вероятно да е перфектната смес от масло и антифриз. С мотора тия са ми "любимите" :( 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.