Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Решетка за предно стъкло на Октавия 1

green world

Recommended Posts

Здравейте,

вероятно някой някъде е питал за това, но аз не го намерих с търсачката на форума, а и не съм сигурен дали питам коректно. Имам Шкода Октавия 1. Производство края на 1996.

Решетката, която е под предните чистачки и прилепва към стъклото е изгоряла. Пластмасата се рони, влизат листа и боклуци. Това доведе до подпушване на отворите за изтичане на водата и респективно до наводняване в купето след дъждове. Отпушихме дупките, но това е временно решение. Не мога да уплътня със силикон, защото на места отзява около 2 см, а и не искам временни решения.

От къде мога да закупя въпросната решетка, държа да е нова? Как се нарича тази част, за да питам правилно по магазините и да не ме псуват много?

Благодаря.

Редактирано от green world
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оригинални такива от Еура Тек (официалния представител на Шкода) - водят се панел чистачки - ляв и десен са съответно на цена:

1U1819415A    42.77 лв с ДДС - панел ляв

1U1819416A    49.19 лв с ДДС - панел десен

1U0819403CB41    34.96 лв с ДДС - панел чистачки ляв
1U0819404CB41    42.54 лв с ДДС - панел чистачки десен

На други места се водят като облицовка на рамката на челното стъкло. Твоите сигурно са с първата номенклатура, вторите ми приличат на тези за фейслифта след 2000 г.

Звънни до ЕураТек резервни части и си кажи VIN номера и ще ти кажат точно кои са за твоята кола. Ако не са налични ще ти ги доставят за 5-7 дни. Иначе можеш да зададеш горните номера в google и ще видиш снимки на частите. Не знам алтернативните на каква цена ще ти излязат и с какво качество ще са. Втора употреба трудно ще намериш запазени.

Редактирано от johnnie213
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оригинални такива от Еура Тек (официалния представител на Шкода) - водят се панел чистачки - ляв и десен са съответно на цена:

1U1819415A    42.77 лв с ДДС - панел ляв

1U1819416A    49.19 лв с ДДС - панел десен

1U0819403CB41    34.96 лв с ДДС - панел чистачки ляв

1U0819404CB41    42.54 лв с ДДС - панел чистачки десен

На други места се водят като облицовка на рамката на челното стъкло. Твоите сигурно са с първата номенклатура, вторите ми приличат на тези за фейслифта след 2000 г.

Звънни до ЕураТек резервни части и си кажи VIN номера и ще ти кажат точно кои са за твоята кола. Ако не са налични ще ти ги доставят за 5-7 дни. Иначе можеш да зададеш горните номера в google и ще видиш снимки на частите. Не знам алтернативните на каква цена ще ти излязат и с какво качество ще са. Втора употреба трудно ще намериш запазени.

Най-искрени благодарности! Ако всички отговаряхме, като теб, форумите щяха да са повече от прекрасно място за трупане на знания и получаване на актуална информация.

Още веднъж - БЛАГОДАРЯ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.