Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

размер на колони

jim_bings

Recommended Posts

колеги интересува ме дали тези колони ще станат в корите на предните врати на октавия 1

http://www.avitel-bg.com/pioneer-ts-g1733i

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://skodaclub.bg/forum/index.php?/topic/45999-%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%8F-1/&do=findComment&comment=329293

Колегите казват, че до 50мм няма проблем с монтажа, за повече ще трябва да се изрязва. Тези които си показал кокега са 38мм, така че би трябвало да станат, но как ще звучат е отделен въпрос.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че на оригиналните места има фланци на които не знам дали ще станат. Аз опитах с едни Фокал модел Aces-1 или нещо такова, те бяха 16,5 и идваха малко широки/ по точно яката около говорителя не можеше да легне добре за малко/. Има други фланци, но се взимат допълнително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще станат,по-дълбоки от 50мм подпират.Може да играе флекса,но на който му се занимава.

Тия трилентови колони,не те съветвам.

Никакъв звук няма да извадиш.

Търси си мидбаси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите също са за смяна и съм се насочил към двукомпонентните (или както там се казват) на hertz, ама пусто все не остават пари във фонда "и аз съм човек"....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен дълбочината има значение и магнита, ако е по голям опира отзад в дясно. Иска проба, няма как! А хубава колони с малък и плитък  магнит, поне аз не съм виждал.!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.