Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, колеги и приятели от скоро притежавам Skoda Octavia combi 2.0  Ambiente спецификация. Колата е оборудвана с говорители само в предните врати, бих желал да науча в кои нива на оборудване има говорители и в задните врати и какво ще ми е необходимо кори за вратите ли или, за да мога да подобря аудиото в колата.

Благодаря предварително.

Публикувано

2002 година е колата.

Публикувано

На комбитата говорителите са от двете страни на багажика, под страничните прозорци. Трябва да свалиш горните странични кори. Иначе задни колонки идват серийно с елеганса. За другите нива е опция.

Публикувано

и най-вероятно трябва тепърва да окабеляваш, което не е малко работа

Публикувано

Taзи простотия е и с новата откавия.. страшна цигания и аз търся безболезнени варианти за подобряване на аудиото...

Публикувано

Имай впредвид,че размера на задните колони е 6х4 инча,демек звук никакъв.

Инвестирай в предната линия,за около 200лв ще си капитан.

Иначе акустиката на този автомобил е печална....

Публикувано

Моята е същата само че дизел. Отзад сложих едни Магнат 6х4инча за 44лв.не свирят много ама колкото да се чува нещо. В багажника си направих една туба 12"Пайнер нов за около 130лв.и едно стъпало Тъндър 2×135вата на бридж съм го вързал май към 300вата го даваха него за 60 пари от олх. Плеъра го смених с нещо средно като клас deh-5000. и да ти кажа прелично се чува,ама обмислям да сменя предните че като ги гледам на какво пластмасово шаси са качени ,мале мале.Успех ти пожелавам с малко пари и сръчност горе долу се получава дънданията.

Публикувано

Иначе акустиката на този автомобил е печална....

не съм съгласен изобщо с теб, че е печална акустиката. Имам опит с доста автомобили от висок и нисък клас.. октавията си е чисто в топ 3 с 6 говорителя от завода. Съвсем приличен звук, без да е дразнещ плътен, сочен... сега за 1ния %  луди, от населението на земята това може да е недостатъчно като качество, но за 99% е перфектно. 

Публикувано

Тук с процентите незнам от коя статистика си ги взел, но наистина има и по-зле.

Публикувано

не съм съгласен изобщо с теб, че е печална акустиката. Имам опит с доста автомобили от висок и нисък клас.. октавията си е чисто в топ 3 с 6 говорителя от завода.

6 говорителя?

Я ги изброй.

Една Бора вади доста по-приличен звук.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.