Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ремонт на бебешка количка

elmo

Recommended Posts

Здравейте колеги,

счупи ни се бебешката количка - Jane Muum, модел от преди 4-5 години. Като цяло доста използвана, но в много добро състояние. Самия механизъм кедето е дръжката не се застопорява в крайно положение. Някой да има идеи кой може да му се занимава с подобен механизъм? измислено е вече едно решение с палнки и пробиване БГ стайл, но предпочитам да не е това :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Лозенец по дърветата са налепили обяви за ремонт на колички и ако искаш мога да погледна телефона.От сега обаче да кажа,че нямам идея какви са и как ще свършат работа!!!!!!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ние водихме нашата при един юнак в Хладилника.

Обявата му намерихме в ОLX. Направо пействам :)

Извършвам ремонт на детски и бебешки колички! Адреса е квартал Хладилника ,ул.Филип Кутев 137. Работя с предварителна уговорка по телефона и час!

Тел.0890301977 ,Димитър Спиридонов.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходих при този от OLX, не е правил такива колички и не се заема да отваря механизма :(. И ми предложи нещо което вече ми бе минало през главата, с 2 планки и разпробиване, нещо което иска да избегна поне за сега. Колега Passi ако е друг човека от обявите прати тел, като можеш. Благодаря предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е сега ще ходя за кафе и ще снимам телефона. :doubleup:

София кв.Хладилника ул.Сребърна.тел 0890 301997

Редактирано от Passi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо не звъннеш до някой магазин, който ги продава и да разпиташ за сервиз?

Знам, че някой центрове за колела също ремонтират колички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е сега ще ходя за кафе и ще снимам телефона. :doubleup:

София кв.Хладилника ул.Сребърна.тел 0890 301997

Явно е същото...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Същото е това за съжаление. В един магазин ми предложиха ремон за скромните 100лв., което според мен е скандално много -амортисьора на Октавията беше толкова, при това брандиран шкода, ауди и т.н.!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.