Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Въпрос за Октавия 2

Петър Л

Recommended Posts

Колеги след като дълги години управлявах само японски,автомобили,сега се реших да сменя марката и държавата и вече съм собственик на ОКТАВИЯ 2,2007г;1,9;комби;, но като всичко се сблъсках с доста различия,и сега се налага четене на ново за всичко.Тъй че идват и някой въпроси,ако може малко помощ:1-чистачките имат странно(според мен )захващане,от къде да си закупя.2-някой,който разбира от музика,да ми предложите тъй като,и 4-те колони са свалени и свири само тази на предното табло.3-къде се намира клаксона тъй като моят не работи и да разбера,от бушон ли е или е изгорял и е за смяна.За сега това,по нататък,ще задавам още въпроси,предполагам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чистачките са такива на целия ВАГ, странни и скъпи. Нови в магазина са 60-70 лева. Пълно е с ментета, за това по-добре от ЕураТек или Порше.

По-изгодният вариант е да си купиш само пера (гумичката) от официалния вносител. Едно перо е 18 кинта, но ако е здрава чистачката става като нова.

По другите въпроси нямам инфо, търси жичкаджия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чистачките са такива на целия ВАГ, странни и скъпи. Нови в магазина са 60-70 лева. Пълно е с ментета, за това по-добре от ЕураТек или Порше.

По-изгодният вариант е да си купиш само пера (гумичката) от официалния вносител. Едно перо е 18 кинта, но ако е здрава чистачката става като нова.

По другите въпроси нямам инфо, търси жичкаджия.

Преди около два месеца питах в ЕТ за пера за Октавия. Изгледаха ме супер странно и казаха че нямат...
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1-чистачките имат странно(според мен )захващане,от къде да си закупя.2-някой,който разбира от музика,да ми предложите тъй като,и 4-те колони са свалени и свири само тази на предното табло...

2.Къде пък в предното табло има колона ? Аз поне не съм виждал там таквоз чудо. Може твоята да е слагана колкото да има някаква свирка...

1.В Авто плюс ( авто гранд ли беше новото име !?!) , водиш един автомонтьор, който има 30% отстъпка и взимаш Бош (като тези за оригиналното вграждане) за 35 кинта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря,още утре,ще потърся,колоните и перата,а за колоната в таблото отпред дето са въздуховоди за предното стъкло по цялото продължение е,и за това предположих че е колона,но явно съм се объркал за което се извинявам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.. дето са въздуховоди за предното стъкло по цялото продължение...

Там само въздух тече, ток и звук  не текат ...Явно чуваш от другаде звукЪт , може да има сложен някъде някой говорител,- я в жабката, я под таблото...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.