Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте колеги, понеже утре ще опитаме да направим едно видео изпълнено с много адреналин, но нямам екшън камера която да я прикрепя към задницата на колата. Но за сметаа на това имам един телефон който не го използвам със добра камера и ще ми свърши работа, само ми трябва идея как да го закрепя към задницата на автомобила. 

Публикувано (Редактирано)

Купи си стойка за телефон с вендуза...около 10тина лева... вършат някаква работа, но трябва да ти е чисто и гладко мястото, където ще го лепиш. :)

ПП:

https://olele.bg/product/стойка-за-телефон-за-кола-с-вендуза/

Редактирано от shaft
Публикувано

Доколкото разбирам от така зададения въпрос закрепването ще бъде извън автомобила. Венци, вендузата в този студ ще се одърви и телефона 100% ще падне ;)

Публикувано

Ако авторът все още не е решил задачата: Може би стойка, която може да се хване към метална повърхност на автомобила с някакви хубави (силни) магнити?

Публикувано

За закрепването не знам, но телефона едва ли ще работи дълго на отрицателни температури...

Публикувано

тиксо, ама от това сивото (якото)

Публикувано

тиксо, ама от това сивото (якото)

По-известно с хубавата българска дума гафер.  ;)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

колега в бим .бг има платфони със място за слагане на камера за задно виждане

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.