Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, моля който е наясно да ми даде схема на присъединяване на модул за дистанционно централно от пазара към управлението на оригиналното централно на Октавиа 1.

Публикувано

Снимай  схемата  за  кабелите  на  модула. 

Ако си  наясно  с  него  то трябва  да  го направиш  да управлява  ( заключване и отключване  по -- )

След  това  ще   ти  е най- лесно  да  се  вържеш към кабелите  ( буксата )  на  бутона за централното който е на шофьорската врата - дръжка.

Търси тънки кабели  и пробвай предварително с пробна лампа ( при махнат ключ от контактния патрон )   и  при  затворена  брава на шоф.врата ( прибери само езичето )

По спомени кабелите  са  ( по спомени )   БЯЛ с Жълто         и   ЧЕрно  с  Жълто 

Публикувано

Като казваш "оригиналното централно на Октавиа 1." имай предвид , че има разлика ако 

колата е с централно заключване или с комфорт модул.Твоята с какво е?

Публикувано

Незнам по какво да разбера дали съмс комфорт модул.

интересува ме къде по автомобила да присъединя +lock и + unlock, които излизат от дистанционния модул който съм си купил.

Публикувано

Със сигурност  трябва  да имаш  на шофьорската врата ( дръжка )  бутон за ръчно заключване - отключване

С или без комфорт модул   там   трябва  да има  управляващи жици , който по спомени сработват по - маса (-)  ,   не по  плюс (+)  

Написал съм ти как  да тестваш .

Ако не  разбираш не си прави експерименти

Публикувано

ГОТОВО

Справих се успешно.Намерих на буксата от заключващата машинка на шофьорската врата с помоща на пробна лампа закачена към маса (-), крачета от буксата на които при подаване на маса едното заключва другото отключва.

Проблема беше че модулчето което купих от магазаина подаваше на един кабел + за заключване на другия + за отключване. С помоща на две релета успях да задействам и да се подава минус за да задейства оригиналното централно заключване.

Публикувано

Супер колега! Браво за Job well done!

Ако имаш време и желание малко снимков материал да постнеш цена няма да имаш :) 

Публикувано

забравих и затворих корите на вратите.нямам снимки.Ще помагам ако имаш нужда

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.