Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
На 7.02.2018 г. at 13:51, sauber написа:

Wheel cleaner - http://www.denicom.bg/avtokozmetika-24/sprei-za-pochistvane-na-djanti.html

Супер препарат! Всеки, който си е мил колата сам знае, че феродото като лепне на джантата е болка в задника. Този препарат го разкисва доста добре! Излиза от спрея като пяна за безконтактно. Пръскайте обилно и оставане върху джантата поне 3-4 минути за да има файда! Един флакон според мен ще стигне за 5-6 обилния пръскания.

Във връзка с горния препарат, който съм препоръчвал... Три последователни флакона изхвърлям след първа употреба. Но не защото препарата не е ок, а защото флаконите явно дефектират и газа изтича от тях. Като посегна втори път да го ползвам (примерно след седмица), флакона е пълен само с препарата, който не можеш да използваш. И така след 60 лв. в кофата за боклук се поразтествах. И това, което намерих за много добро цена/качество е:
https://mr-bricolage.bg/preparat-za-dzhanti-l-karcher/p/1023402

Препарата хич не е от евтините, НО... Чисти джантата абсолютно безконтактно. Вчера го тествах след брутално натрупване на феродо (магистрала близо 1000 км., с бая яки спирания). Напръсках, оставих за около 2 мин, водоструйка и джантата беше абсолютно чиста. За пръскане при яки замърсявания, тоя флакон го виждам да издържи 6-7 употреби. За по-слаби, може и до 10 да го докара. Като качество тоя Керхер е абсолютно сходен с професионалните детайлърски препарати, които обаче са на кажи речи тройна цена.

• Одобрявам 1
  • Отговори 126
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• sauber

32

• The Best Forman

13

• zloQQ

8

• Mishelle

7

Публикувано

При сезонната смяна си мия основно джантите с гумите преди да ги прибера и със сигурност ще ми свърши работа. Понякога и при регулярно миене използвам подобен тип препарати, за да предотвратя натрупването на прах от накладките и други упорити замърсявания, така че за мен ще е полезен. Благодаря за препоръката.

• Одобрявам 1

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.